• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Υπηρεσίες Χονδρικής - Μεταπωλητών

Αν είστε κατασκευαστής ιστοσελίδων, γραφίστας, προγραμματιστής ή έχετε διαφημιστικό γραφείο τότε τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν. Τώρα μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την υποστήριξη της Naftilos web design , αλλά με τη δική σας επωνυμία.


Ειδικότερα:

- Είναι πλέον γεγονός  οτι η ανάπτυξη του διαδικτύου είναι ραγδαία και δεκάδες επιχειρήσεις δρομολογούν την εταιρική τους παρουσία η ανανεώνουν την ήδη παλαιότερη για καλύτερα αποτελέσματα.

- Εσείς ως επαγγελματίες του χώρου με πελάτες που τους υποστηρίζετε διαφημιστικά είναι σημαντικό να τους προσφέρετε την δυνατότητα να σας εμπιστευτούν και σε έναν, ίσως νέο για εσάς, χώρο.

- Να μπορείτε να τους παρέχετε πλέον και εσείς μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία υποστηριζόμενοι με την σειρά σας από μια σοβαρή εταιρεία που θα σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστούν οι πελάτες σας.

 
Ποιοί είμαστε,  τι διαθέτουμε:

- Η εταιρεία μας δημιουργεί, κατασκευάζει και υποστηρίζει  την παρουσία μιας επιχείρησης στο internet. Διαθέτουμε τις γνώσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτηση έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο internet.

- Διαθέτουμε όλα τα αναγκαία μέσα απο εξειδικευμένους επαγγελματίες σχεδιαστές και προγραμματιστές μέχρι συστήματα Servers που φιλοξενούν με ταχύτητα και ασφάλεια και την πιο σύνθετη ιστοσελίδα.

- Διαθέτουμε επαγγελματισμό και μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και στην υποστήριξη ιστοσελίδων και Hosting. Δεκάδες κατασκευές μας παρουσιάζονται στον ιστοχώρο https://www.epaggelmaties.gr/

 
Τι  προσφέρουμε:

- Προσφέρουμε  και προσδοκούμε συνεργασία με την δική σας εταιρεία όπου θα μας αναθέτετε εργασίες σχετικές με τις απαιτήσεις των πελατών σας για το internet, και λειτουργώντας πάντα με πλήρη συναίσθηση οτι είμαστε συνεργάτες και ότι ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι οτι θα λειτουργούμε υπο τις δικές σας εντολές και υποδείξεις χωρίς να παρεμβαίνουμε στο πελατολόγιό σας. Μπορούμε και να μην αναφερόμαστε ως ξεχωριστή επωνυμία παρά μόνο ως συνεργάτες σας. Θέλουμε να είναι σαφέστατο αυτό.

- Λειτουργούμε υποστηρικτικά ώς προς εσάς, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσφέρετε και άλλα κερδοφόρα προιόντα στην εταιρεία σας και να παραμείνουν οι πελάτες σε εσάς και φυσικά να είναι ευχαριστημένοι.

- Μοναδικά χαμηλές τιμές και πλήρη γκάμα υπηρεσιών έτσι ώστε το αποτέλεσμα για την δική σας εταιρεία να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο.

 
Για οποιαδήποτε συνεργασία ενδιαφέρεστε, καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας.

Οι λύσεις που θα σας προτείνουμε σίγουρα θα καλύπτουν τις τωρινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες σας για την αποτελεσματικότερη και δυναμικότερη παρουσία των πελατών σας στο διαδίκτυο.
  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00