• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Τρόποι διαφήμισης ιστοσελίδων

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διαφημίσουμε και να προωθήσουμε την ιστοσελίδα ή το eshop μας.

Η επιλογή των κατάλληλων μεθόδων εξαρτάται από το περιεχόμενο και την φιλοσοφία κάθε ιστοσελίδας, καθώς και στο κοινό στο οποίο απευθύνεται.

Για κάθε επιχείρηση και target group επιλέγουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες που θα το προσεγγίσουν με αποτελεσματικότητα.

Διαφημίσεις Google Ads

Δημιουργία καμπανιών Google Ads

Η Εταιρεία μας σας προσφέρει υπηρεσίες web marketing & advertising στις μηχανές αναζήτησης ώστε να αυξήσει αποτελεσματικότερα τις πωλήσεις σας.
Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να δημιουργεί και να διαχειρίζεται διαφημιστικές καμπάνιες στο σύστημα του Google Ads.
Μέσω του συστήματος Google Ads σας δίνουμε τη δυνατότητα να στοχεύσετε το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται άμεσα για τα προϊόντα και υπηρεσίες που εσείς παρέχεται.

Με το σύστημα αυτό η δαπάνη περιορίζεται μόνο σε όσους ενδιαφέρθηκαν πραγματικά  για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Έτσι στοχεύετε μόνο τους πελάτες που έκαναν "click" όταν είδαν την διαφήμισή σας και μπήκαν στην ιστοσελίδα σας. Με τον τρόπο αυτό οι διαφημίσεις σας προβάλλονται στη μηχανή αναζήτησης Google αλλά και σε μία σειρά συνεργαζόμενων με αυτό websites.

Διαθέτουμε αποδεδειγμένα τεράστια εμπειρία στην διαχείριση διαφημιστικών καμπανιών

Διαχειριζόμαστε πλήθος διαφημίσεων πελατών μας. Οι διαφημιστικοί λογαριασμοί που ελέγχουμε κυμαίνονται από μερικά ευρώ μέχρι αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Πως μπορείτε να εμφανίσετε την επιχείρησή σας στο Google.

Οι καμπάνιες Google Ads περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών στοχεύσεων. Μπορεί να είναι διαφημίσεις στην αναζήτηση, σε διάφορα portals, στο gmail, youtube, διαφημίσεις discovery κ.λ.π.

Μπορεί να τις κάνει κάποιος ‘’γνωστός’’ ή και εσείς ο ίδιος; Βεβαίως! Ιδιαίτερα από την στιγμή που διαθέτετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να «εξασκηθείτε». Φυσικά αστειευόμαστε. Εννοείται ότι πρέπει να απευθύνεστε σε εμάς τους επαγγελματίες που γνωρίζουμε σε βάθος τα μυστικά των διαφημίσεων Google.

Διαφημίσεις σε Social Media

Χρειάζομαι διαφημίσεις στα Social;

Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες βρίσκονται στα Social Media.
Είναι λογικό μια επιχείρηση να προσεγγίσει αυτό το τεράστιο κοινό για να επικοινωνήσει τις υπηρεσίες της, τα προϊόντα της, τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα κλπ.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ των κοινωνικών δικτύων αποτελεί πλέον βασική στρατηγική ανάπτυξης των επιχειρήσεων και προσεγγίζεται με τη απαιτούμενη σοβαρότητα από αυτές.

Οι διαφημίσεις στα social είναι και εδώ στοχευμένες. Μπορούν να στοχεύουν αύξηση της αναγνωρισιμότητας, αύξηση πωλήσεων, γνωστοποίηση υπηρεσιών, κ.λ.π.

Η εταιρεία μας, με το έμπειρο δυναμικό της, μπορεί να αναλάβει τον διαφημιστικό σας λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα με υψηλές αποδόσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα.

2 Βασικά tips

01

Επιλέξτε επαγγελματίες

Επιλέγουμε πάντα επαγγελματίες που γνωρίζουν το Digital Marketing, έχουν εμπειρία και γνώσεις για να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα,. Αν δεν θέλετε να χάσετε χρόνο και κυρίως τα χρήματά σας.
01

Στόχευση κοινού

Βασικότατο στις διαφημίσεις είναι να βρούμε με αποτελεσματικό τρόπο ποιό είναι το κοινό μας. Δεν μπορούμε να πουλήσουμε τσατσάρες σε άνδρες φαλακρούς... Όσο χρόνο και να αφιερώσουμε, όσα χρήματα και να χαλάσουμε! Πρέπει να απευθυνθούμε στο ιδανικό κοινό για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας. Επαγγελματίες του marketing όπως εμείς μπορούμε να δώσουμε τις σωστές κατευθύνσεις και λύσεις.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι διαφήμισης ή και προώθησης της ιστοσελίδας μου;

Υπάρχουν πολλές δράσεις που μπορούμε να επιλέξουμε για την καλύτερη προβολή των δραστηριοτήτων σας.
Τα πάντα εξαρτώνται από το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε, πού θα το βρούμε, πώς θα επικοινωνήσουμε μαζί του, πώς θα προβάλουμε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας.
Άλλες δράσεις είναι το email marketing, η διαφήμιση σε ιστότοπους - portals σχετικούς με το αντικείμενό μας κλπ

Σε κάθε περίπτωση μελετάμε και προτείνουμε τους καλύτερους τρόπους, γιατί η κάθε επιχείρηση είναι μοναδική και απαιτείται να βρούμε τις καλύτερες λύσεις για αυτήν.
  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00