• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Κατασκευή Eshop

Κατασκευή eshop

Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) με σύγχρονο και αποτελεσματικό τρόπο σε χαμηλές τιμές!


Αποτελεσματικά eshops σε σύγχρονη τεχνική πλατφόρμα, με υποδομές, ταχύτητα φόρτωσης και πλήρη ασφάλεια.

Αυξήστε την αποτελεσματικότητα και τις πωλήσεις σας με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop)


Το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι άκρως απαραίτητο στην επιχείρησή σας. Αυξάνει το κέρδος σας, ενώ παράλληλα προσδίδει κύρος στην πελατειακή σας βάση.


Ταυτόχρονα προσφέρει ενημέρωση για νέα προϊόντα, για προσφορές και ότι χρειάζεται να γνωρίζει ο καταναλωτής. Φτιάξτε όσο το δυνατόν συντομότερα το δικό σας eshop και ξεκινήστε να αυξάνετε τον τζίρο και τα κέρδη σας!

Κατασκευή eshop για αύξηση των πωλήσεων

Αυξήστε τζίρο και κέρδη

Αυξήστε τον τζίρο και τις πωλήσεις σας


Το ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop) είναι το εργαλείο που θα σας επιτρέψει να αυξήσετε άμεσα τον τζίρο και φυσικά τα κέρδη σας.


Μην μένετε πίσω! Φτιάξτε σήμερα κιόλλας το δικό σας eshop και ξεκινήστε να λαμβάνετε άμεσα παραγγελίες. Έχουμε τεράστια πείρα στα επιτυχημένα eshop, διαχειριζόμαστε αρκετά και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα των προσδοκιών.

Στο 71% η διείσδυση του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα στα τέλη του 2022 σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΠΕ


Συστηματική στροφή προς το ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζουν να κάνουν οι πολίτες στην Ελλάδα. Στα τέλη του 2022 εκτιμάται ότι το ποσοστό των χρηστών του Διαδικτύου στην Ελλάδα, που είναι και e-shoppers, θα φτάσει το 71%. Το 2021 το αντίστοιχο ποσοστό κινούνταν στο 69%.


Γίνεται σαφές λοιπόν ότι οι επιχειρήσεις που δεν βρίσκονται στο διαδίκτυο, εκεί δηλαδή που βρίσκονται οι πελάτες της, χάνει ένα τεράστιο μερίδιο πωλήσεων που σίγουρα θα το κέρδιζε αν είχε eshop καθώς και ολοκληρωμένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Στατιστικά ηλεκτρονικού εμπορίου

Επιπλέον κέρδη από ένα eshop

Η κατασκευή eshop έχει χαμηλό κόστος κτήσης ενώ προσφέρει υψηλό κέρδος


Η κατασκευή ενός eshop προυποθέτει μια χαμηλή σχετικά επένδυση για αυτά που προσφέρει. Μπορείτε πέρα από την άυξηση των κερδών σας να αποκτήσετε νέους πελάτες από απομακρυσμένες περιοχές.


Αυτοί οι πελάτες δεν θα σας έβρισκαν με άλλο τρόπο παρά μόνο μέσα από το eshop σας καθώς και τα άλλα online κανάλια που πρέπει να έχετε παρουσία.

Επίσης η κατασκευή eshop σας δίνει και άλλα πλεονεκτήματα. Για παράδειγμα μπορείτε να έχετε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων χωρίς απαραίτητα να βρίσκονται όλα στο χώρο σας, αλλά στους προμηθευτές σας. Έτσι κερδίζεται από την διαχείριση του στοκ που είναι πολύ σημαντικό κόστος για τις επιχειρήσεις.

Η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) είναι κενή περιεχομένου αν δεν έχουν επιλεγεί τεχνικές SEO - Τεχνικές που εξασφαλίζουν την χρήση ορθών πρακτικών για τις μηχανές αναζήτησης έτσι ώστε να βγαίνει ψηλά στις αναζητήσεις των χρηστών


Η κατασκευή eshop με χρήση τεχνικών SEO εξασφαλίζει ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα θα είναι προσπελάσιμο από τις μηχανές αναζήτησης και όλες οι σύγχρονες πρακτικές θα τηρούνται.


ΟΙ αλγόριθμοι των μηχανών αναζήτησης αλλάζουν συχνά, έτσι είναι απαραίτητο για τον επαγγελματία να συνεργάζεται με μια εταιρεία όπως εμείς, που παρακαλουθούμε τακτικά τον ανταγωνισμό και τις αλλαγές στις μηχανές αναζήτησης και λειτουργούμε έτσι ώστε οι πελάτες μας να είναι πάντα στις καλύτερες δυνατές θέσεις. Τα αποτελέσματα μας διακαιώνουν απόλυτα.

Eshop & Seo

Ασφάλεια eshop

Κατασκευή eshop και ασφάλεια συναλλαγών χρηστών. Η ασφαλή χρήση δεδομένων πελατών και καρτών είναι σημαντικό στοιχείο για το eshop


Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πρέπει να είναι εξασφαλισμένες. Τα δεδομένα των πελατών πρέπει να προστατεύονται.


Πέρα από τη υποχρεωτικότητα των νομικών απαιτήσεων, η κατασκευή ενός eshop προϋποθέτει ότι εξασφαλίζει την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται με πολλούς τρόπους. Με εγκατάσταση πιστοποιητικού ασφαλείας SSL (κλειδί ασφαλείας δίπλα στο domain), με εγκατάσταση εφαρμογών Security Guard στον server και αρκετές άλλες τεχνικές ασφαλείας που κάνουν το eshop όσο το δυνατό απροσπέλαστο από κακόβουλες επιθέσεις.

Eshop Responsive

Κατασκευή eshop, με γρήγορη ταχύτητα φόρτωσης, responsive κατασκευή. Η ταχύτητα φόρτωσης θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική και από την google πλέον.


Οι χρήστες απαιτούν πλέον να υπάρχει ταχύτητα σε ένα eshop. Επίσης υπάρχει απαίτηση να είναι responsive δηλαδή να δείχνει άψογα σε mobile συσκευές.


Eshops που δεν είναι γρήγορα στην χρήση τους και δεν εμφανίζουν σωστά τις πληροφορίες σε κινητές συσκευές, κουράζουν τον χρήστη με αποτέλεσμα να χάνονται πωλήσεις. Ένα σύγχρονο eshop με σωστές υποδομές, ταχύτητα φόρτωσης, και συμβατό με κινητά, είναι η βασική πρακτική αν θέλουμε να έχουμε ανάπτυξη πωλήσεων.

Σε διαφορετική περίπτωση απογοητεύουμε τους πελάτες μας και το χειρότερο, λαμβάνουμε κακή βαθμολογία από την Google πράγμα που επηρεάζει το seo και τις θέσεις εμφάνισης του eshop μας. Η Google δεν προτιμά στις πρώτες σελίδες να παρουσιάζει παρωχημένα eshop που είναι αργά και δεν παίζουν σωστά σε κινητά. Μάλλον δεν τα προτιμά ούτε στις επόμενες σελίδες!

Κατασκευή eshop και προώθηση. Βασικό βήμα μετά την κατασκευή είναι και η προβολή - προώθηση του eshop για να γίνει γνωστό.


Χωρίς προβολή και προώθηση το eshop θα αργήσει να αποκτήσει την δυναμική που χρειάζεται. Ο βασικός τρόπος προώθησης είναι με στοχευμένες διαφημίσεις Google Ads.


Οι διαφημίσεις Google Ads είναι πληρωτικές διαφημίσεις και περιλαμβάνουν μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών προσεγγίσεων. Μπορεί να είναι διαφημίσεις προβολής, ή στην αναζήτηση, ή στο youtube, σε viber και σε πολλά άλλα.
Το σημαντικό είναι ότι φέρνουν άμεσα κοινό στο eshop μας το οποίο ενδιαφέρεται για τα προϊόντα που προσφέρουμε.

Προώθηση eshop με Google Ads

Σημαντικά στατιστικά

Μην ξεχνάτε: Τα 2/3 των Ελλήνων έχουν κάνει τουλάχιστον μία online αγορά το τελευταίο 6μηνο σύμφωνα με έρευνα του ΣΕΠΕ. Σημαντική η ανάπτυξη πλέον και σε ηλικίες άνω των 55


Τους τελευταίους έξι μήνες, τα 2/3 των Ελλήνων, που χρησιμοποιούν το Internet, έκανε τουλάχιστον μία διαδικτυακή αγορά. Τη στιγμή που πρακτικά οι δύο στους τρεις Έλληνες ψωνίζουν πλέον online μια πλειάδα προϊόντων και υπηρεσιών, η στροφή στο ψηφιακό κανάλι αγορών από τις μεγαλύτερες ηλικίες είναι πιο αργή, ενώ στις μικρότερες η χρήση του Internet ως μέσου για αγορές εκτοξεύεται.


Για παράδειγμα, μόνο το 32% των Ελλήνων, ηλικίας 65-74 ετών, έκανε μια online αγορά το τελευταίο εξάμηνο, ενώ στις ηλικίες 25-34 και 35-44 ετών το ποσοστό αυτό εκτοξεύεται στο 84% και 83% αντίστοιχα.
Πάντως, το γεγονός ότι 1 στους 3 Έλληνες ηλικίας 65-74 ετών έκανε μια online αγορά τους τελευταίους έξι μήνες έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η πανδημία ανέδειξε ένα νέο αγοραστικό κοινό. Οι Έλληνες της λεγόμενης "Silver Age" (σ.σ. άνω των 55 ετών), στη διάρκεια της πανδημίας και των lockdowns, μπήκαν πιο συστηματικά στον χώρο του Διαδικτύου και έκτοτε παραμένουν εκεί, ωριμάζουν και εξελίσσονται ψηφιακά.


Tech savvy οι Έλληνες  
Σύμφωνα με την νέα έκδοση της Πανελλαδικής Έρευνας “Focus on Tech Life”, οι Έλληνες γίνονται όλο και περισσότερο “tech savvy”, καθώς η χρήση internet στον γενικό πληθυσμό 13-74 χρόνων έφτασε στο 95%, κάνοντας το internet έναν “καθολικό κόσμο”.

Δείτε περσσότερα στο ΣΕΠΕ

Αν θέλετε να μελετήσουμε την κατασκευή eshop και για την δική σας εταιρεία, έτσι ώστε να αρχίσετε και εσείς να κερδίζετε όπως δεκάδες ήδη ευχαριστημένοι πελάτες μας κλείστε ραντεβού να τα πούμε από κοντά.

  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00