• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Διαχείριση ιστοσελίδων & eshops

Διαχείριση - συντήρηση ιστοσελίδων & eshops

Βασικό στοιχείο είναι, να είναι η ιστοσελίδα μας πάντα ενημερωμένη με όλες τις νέες πληροφορίες, διαδικασίες ή υπηρεσίες που τυχόν παρέχουμε.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι αν διαθέτουμε ηλεκτρονικό κατάστημα (eshop), να είναι πλήρως ενημερωμένο με νέα προϊόντα, νέες τιμές, πληροφορίες και διαθεσιμότητες.

Η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό που μπορεί να αναλάβει με χαμηλό μηνιαίο κόστος να συντηρεί και να διαχειρίζεται την ιστοσελίδα σας και κυρίως το eshop σας.

Μπορούμε να αναλάβουμε την εισαγωγή νέων προϊόντων, διαγραφή παλαιότερων, ενημέρωση τιμών, διαθεσιμοτήτων, να προσθέσουμε νέες φωτογραφίες κ.λ.π. ότι χρειάζεται δηλαδή μια ιστοσελίδα ή ένα eshop για να έχει εύρυθμη λειτουργία.

Γνωρίζετε ότι ειδικά σε ένα eshop, είναι πρωταρχικής σημασίας τα παρακάτω;


  1. Να είναι ενημερωμένες οι τιμές για αυτονόητους λόγους.
  2. Να είναι πλήρως ενημερωμένη η διαθεσιμότητα, γιατί αν οι παραγγελίες περιέχουν μη διαθέσιμα προίόντα δημιουργείται μεγάλος φόρτος εργασίας και αναστάτωση, γιατί πρέπει να εξηγήσετε στον πελάτη γιατί δεν έχετε το προϊόν που εμφανιζόταν διαθέσιμο στο site, πότε θα το φέρετε, πως θα υλοποιηθεί όλη η παραγγελία, αν πρέπει να ξαναπάτε ή να στείλετε τα υπόλοιπα προϊόντα με κούριερ κλπ. Καταλαβαίνεται τι χρόνος σπαταλιέται...
Αν λοιπόν δεν έχουμε κάποιο πρόγραμμα μηχανογράφησης συνδεδεμένο με το eshop μας, είναι σημαντικό να φροντίσουμε για την ομαλή και συνεχή ενημέρωση προϊόντων, τιμών και διαθεσιμοτήτων.

Μην ξεχνάτε επίσης ότι μία ενημερωμένη ιστοσελίδα ή eshop δίνει πολύ καλή εντύπωση επαγγελματισμού και σεβασμού στον καταναλωτή!

Το eshop πρέπει να λειτουργεί σαν καλωλαδωμένη μηχανή

Βασικό γρανάζι στην λειτουργία της επιχείρησης

Η ιστοσελίδα ή το eshop είναι βασικά γρανάζια στην επιχείρησή σας. Πρέπει να λειτουργούν τέλεια και να είναι πλήρως ενημερωμένα. Αυτά βλέπει πρώτα ο πελάτης σας. Γνωρίζετε ότι σύμφωνα με μετρήσεις πάνω από το 70% των καταναλωτών πρίν επισκευθούν κάποιο φυσικό κατάστημα το έχουν αναζητήσει και έχουν κάνει έρευνα αγοράς μέσω internet;

Καλέστε μας για να συζητήσουμε την διαχείριση της δικής σας ιστοσελίδας ή eshop (από 12:30 μμ έως 7:30 μμ καθημερινά)

  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00