• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Βελτιστοποίηση (Seo) ιστοσελίδων

Το Seo ιστοσελίδων χρειάζεται γνώσεις και εμπειρία

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων: Ποιοί μπορούν να την κάνουν;

Πολλοί λένε ότι κατασκευάζουν ιστοσελίδες, πολλοί μιλάνε για βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO) αλλά δυστυχώς με πενιχρά αποτελέσματα.

Πολλοί δεν κατανοούν τι ακριβώς ''διαβάζουν'' οι μηχανές αναζήτησης.
Ο αλγόριθμος με δεκάδες κριτήρια και παραμέτρους που χρησιμοποιεί π.χ. η Google για να κατατάξει τις ιστοσελίδες είναι μυστικός, αλλάζει συχνά και κανείς δεν μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί σε ποια θέση θα βγει μια ιστοσελίδα.

Εμείς σαν επαγγελματίες του χώρου μελετάμε πολύ συχνά τις αλλαγές αυτές και γνωρίζουμε περισσότερο από τον καθένα για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.
Είναι μια σύνθετη διαδικασία με πολλά βήματα, που ξεκινάει από το domain που είναι πολύ βασικό, συνεχίζει στην κατασκευή ιστοσελίδας με τεχνολογίες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης, π.χ. αποφεύγονται flash Intro, επιλογή σύγχρονου template κλπ. 

Στην συνέχεια δημιουργείται κώδικας που να επιτρέπει στα ρομπότ των μηχανών να σαρώνουν εύκολα το site, και δίνεται ειδική έμφαση στις λέξεις - κλειδιά.
Βασικό σημείο που δουλεύουμε είναι και το κείμενο ή καλύτερα το περιεχόμενο (content). 
Πώς θα εμφανιστεί, πού θα είναι τα μενού, ποιό το αρχικό κείμενο, πόσο σχετικό είναι με την αναζήτηση του χρήστη, πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη που μας ενδιαφέρει (π.χ. υπάρχει όριο εμφάνισης - αν εμφανιστεί παραπάνω από το όριο τότε κρίνεται αρνητικά από την μηχανή αναζήτησης) ποιά η σειρά των άρθρων κλπ.

Δεν είμαστε όμως εδώ για να κάνουμε μαθήματα Seo αλλά για να φέρνουμε αποτελέσματα στους πελάτες μας!

Κάτι που πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψιν τους ή δεν το γνωρίζουν, είναι ότι οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να λειτουργούν σαν "άνθρωποι που διαβάζουν" το site, με αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης και εξακριβώνουν πόσο σχετικό είναι το site με την αναζήτηση του χρήστη.

Αυτό είναι μια βασική παράμετρος και με βάση αυτό κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα. 
Σχεδιάζουμε μια ιστοσελίδα πρώτα για τους ανθρώπους και μετά για τις μηχανές αναζήτησης!

Η εμπειρία χρήστη UX είναι πλέον βασικό κριτήριο για το Google.

Ενέργειες όμως που δεν γίνονται από ερασιτέχνες αλλά μόνο από επαγγελματίες με πείρα, τεχνογνωσία και αποτελέσματα να δείξουν.

Δείτε τις υψηλές θέσεις που λαμβάνουν οι πελάτες μας στο διαδίκτυο και κλείστε ραντεβού για να συζητήσουμε την βελτιστοποίηση της δικής σας ιστοσελίδας.

Χωρίς το κατάλληλο Seo η ιστοσελίδα σας ουσιαστικά είναι αόρατη!

Γιατί μερικές ιστοσελίδες βγαίνουν ψηλά στις μηχανές αναζήτησης ενώ άλλες όχι; Γνωρίζετε ότι το 88% των χρηστών δεν προχωράει στην αναζήτηση πέρα από την δεύτερη σελίδα; Αν είστε έτοιμοι να μας συμβουλευτείτε, ώστε το site σας να έλθει στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης, σίγουρα έχετε έλθει στο σωστό μέρος. Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων, SΕΟ, δηλαδή ( Search Engine Oprimization ) και ( Search Engine Promotion ) είναι οι διαδικασίες για να φτάσει το site σας στην κορυφή των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης για τις επιλεγμένες λέξεις - κλειδιά και τις εκφράσεις σας.
Χωρίς το κατάλληλο SEO η ιστοσελίδα σας είναι ουσιαστικά αόρατη. Επαγγελματικός σχεδιασμός & ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι μόνο η αρχή.
Η Naftilos Technology Stores προσφέρει πάνω από 22 χρόνια Organic SEO και υπηρεσίες Web Design με εξαιρετικές επιτυχίες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει υπό προϋποθέσεις την αναβάθμιση της ιστοσελίδας σας, το Search Engine Optimization και την σωστή προβολή της στα Social Media.
Tips: Προστατέψτε την επιχείρησή σας! Επιλέξτε επαγγελματίες για την ιστοσελίδα σας και όχι:"γνωστούς""φίλους...""άσχετους""ερασιτέχνες"

Μόνο 4 βήματα σας χωρίζουν από την επαγγελματική διαδικτυακή παρουσία που πρέπει να έχετε:

Επικοινωνία >

Επικοινωνία

Τηλεφωνικά στο 210 4626502

ή στην έδρα μας

Σχεδιασμός >

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Μελετάμε και σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τον ανταγωνισμό

Κατασκευή >

Κατασκευή ιστοσελίδας

Ξεκινάει η κατασκευή της ιστοσελίδας ή του eshop σας

Προβολή >

Προβολή ιστοσελίδας

Η ιστοσελίδα είναι online και χρειάζεται τώρα προβολή για να γίνει γνωστή

  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00