• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Εταιρεία

Κατασκευή ιστοσελίδων στον Πειραιά. Naftilos Web: Η εταιρεία


Naftilos Web είναι το εξειδικευμένο τμήμα της Naftilos Technology που αναλαμβάνει την ολοκλήρωση ψηφιακών έργων όπως κατασκευές ιστοσελίδων και eshops, προβολή και προώθηση ιστοσελίδων, διαφημίσεις στο Google και στο Facebook κ.λπ.

Η Naftilos Τechnology δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των νέων τεχνολογιών και του Διαδικτύου. Η πείρα και η τεχνογνωσία του προσωπικού της Naftilos Technology διασφαλίζει την υλοποίηση συστημάτων Πληροφορικής και εφαρμογών Internet με τον πιο αποδοτικό τρόπο, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, σε όποιον χώρο και αν δραστηριοποιείστε (οικιακή χρήση, λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, κατασκευές, μεταποιήσεις, παροχή υπηρεσιών κ.ά.).

Το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το Ι.Κ.Α. μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις (Veterin SA, Radio Gold, κ.ά.), καθώς και δεκάδες μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις μας έχουν εμπιστευθεί έως σήμερα είτε για τη μηχανοργάνωση και τεχνική υποστήριξη των υπολογιστικών συστημάτων τους, είτε για την παρουσίασή τους στο Internet.

Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι σας επισκέπτονται με ολοκληρωμένες προτάσεις για την μηχανοργάνωση της επιχείρησή σας ή την προβολή σας στο Internet.
Οι εταιρικοί δικτυακοί τόποι της Naftilos Technology βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Διαδικτύου.
Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε προηγμένες υπηρεσίες διαδικτύου, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα μας και διατηρώντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τις τιμές μας. Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, προσφέροντας τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες τους.
Η συνεχή εκπαίδευση, η διαρκής αναζήτηση νέων τεχνολογικών μέσων, η απόλυτη εξειδίκευση του προσωπικού μας στον χώρο του web design είναι τα χαρακτηριστικά που θέλουμε να κατέχουμε πάντα για να βρισκόμαστε στη αιχμή της τεχνολογίας.
Αυτό είναι το όραμά μας. Να βρισκόμαστε στη κορυφή διαθέτοντας τεράστια υποδομή και γνώση σε ότι αφορά το Internet και τις δυνατότητές του.
Κατασκευή ιστοσελίδων στον Πειραιά
Είμαστε leader εδώ και δεκαετίες στον χώρο μας στη ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, και όχι μόνο. 
Διαθέτουμε φυσική έδρα λειτουργίας της επιχείρησής μας, έτσι μπορείτε να μάς  επισκεφθείτε, και να μάς γνωρίσετε από κοντά. Ελάτε να συζητήσουμε τα σχέδιά σας για το μέλλον της επιχείρησής σας.
Βέβαια, επειδή ο χώρος του διαδικτύου δεν περιορίζεται τοπικά, μπορούμε να αναλάβουμε οποιαδήποτε απομακρυσμένη εργασία, όπως ήδη έχουμε κάνει με δεκάδες ευχαριστημένους πελάτες μας, οι οποίοι βρίσκονται μακρυά από την φυσική μας έδρα.

Επιδιώκουμε να έχουμε τέτοιο αριθμό πελατών, όπου θα αφιερώνουμε τον χρόνο, τις γνώσεις και την προσοχή που τους αξίζουν. Ενδιαφερόμαστε πρώτα να μπορούμε να υποστηρίζουμε τον κάθε πελάτη μας σωστά και υπεύθυνα, έτσι ώστε να αναπτύσσεται μαζί μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεπώς όταν μια επιχείρηση παραμένει ενεργή για δεκαετίες, όπως εμείς, σε ένα σύγχρονο, ανταγωνιστικό περιβάλλον, σημαίνει ότι κάνει κάτι, πάρα πολύ καλά.

Μοναδικές κατασκευές ιστοσελίδων και επνευσμένη δημιουργία...

Naftilos Technology. Η εταιρεία

Αναζητάτε έναν έμπιστο συνεργάτη να αναλάβει την επαγγελματική προβολή σας;

Καλέστε μας, και σύντομα θα καταλάβετε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.
  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00