• Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00

Case Study

Case study ενδεικτικών ιστοσελίδων πελατών μας:

Μερικά επιτυχημένα projects από τις εκατοντάδες δημιουργίες μας

To eshop Pescasub.gr

Στολές κατάδυσης Pescasub.gr

Η Ελληνική βιοτεχνία στολών κατάδυσης PescaSub λειτουργεί από το 1995 και σε αυτή μπορείτε να φτιάξετε στολή κατάδυσης υψηλής ποιότητας στα δικά σας μέτρα.
Η βιοτεχνία διαθέτει την υψηλή τεχνογνωσία και τον σύγχρονο εξοπλισμό που απαιτείται για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα με σωστή εφαρμογή και πραγματική εγγύηση.

Η κατασκευή - που στοχεύσαμε

Η ιστοσελίδα - ηλεκτρονικό κατάστημα στηρίζεται σε σύγχρονη πολύγλωσση υποδομή με κύριο στόχο να αναδειχθούν οι λεπτομέρειες ποιότητας των στολών κατάδυσης, με φωτογραφίες που αναδεικνύουν σημεία της στολής, ενω παράλληλα παρουσιάζονται οι δυνατότητες που έχει ο χρήστης να παραγγείλει την στολή, το παντελόνι ή το σακκάκι κατάδυσης στα δικά του αποκλειστικά μέτρα.

Σημαντικό σημείο παίζουν και οι custom εφαρμογές όπου σε ειδικές φόρμες όπως ''μετρολόγιο'' ο χρήστης προσθέτει τις μετρήσεις από συγκεκριμένα σημεία του σώματος έτσι ώστε να πάρει την πλέον αντιπροσωπευτική πρόταση σύμφωνα με τον σωματότυπό του.

Αποτελέσματα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα pescasub.gr είναι πλέον βασικό εργαλείο της επιχείρησης όπου οι πελάτες που αναζητούν τέτοια προϊόντα βρίσκουν την PescaSub από όλη την Ελλάδα και επιλέγουν άνετα και εύκολα τα είδη που χρειάζονται.

Η ιστοσελίδα, με στοχευμένες ενέργειες SEO βγαίνει ιδιαίτερα ψηλά στις μηχανές αναζήτησης σε πολλές λέξεις κλειδιά όπως π.χ. ''στολές κατάδυσης'' ''χειροποίητες στολές κατάδυσης'' ''βιοτεχνία στολών κατάδυσης'' και σε πολλές άλλες αντίστοιχες λέξεις και φράσεις.

Σημαντικό στοιχείο παίζει και ο ταχύτατος Server Google Cloud όπου φιλοξενείται το site.

Ταυτόχρονα, καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη παίζουν και οι διαφημιστικές δράσεις σε Ευρώπη και υπόλοιπο κόσμο

Φυσικά απαραίτητη είναι η συχνή συντήρηση, ο εμπλουτισμός και η συνεχή ενασχόληση με την ιστοσελίδα έτσι ώστε να είναι πάντα update και σημείο αναφοράς  στον χώρο της.

Ιστοσελίδα eshop e-vagenas.gr

Ανθοπωλείο Vagenas

Πρόκειται για το πασίγνωστο ανθοπωλείο Leader στην περιοχή του Πειραιά - Κερατσινίου. Είναι ένα ανθοπωλείο που το χαρακτηρίζει η σύγχρονη αισθητική, ο πλούτος των προϊόντων και φυσικά η φρεσκάδα των λουλουδιών.

Διαθέτει όλων των ειδών τα τριαντάφυλλα σε όλα τα χρώματα και τις διαστάσεις. Μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε παραγγελία, οποτεδήποτε του ζητηθεί.

Ο ιδιοκτήτης Σωκράτης Βαγενάς διαθέτει τεράστια εμπειρία και γνωρίζει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος για να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα λουλούδια, στις καλύτερες τιμές.

Η κατασκευή - βασικά σημεία

Η ιστοσελίδα στηρίζεται σε σύγχρονη πλατφόρμα css με έμφαση στην ευκολία εύρεσης των προϊόντων. Σημαντικό είναι ο καταναλωτής να βρεί με λίγα κλικ τα λουλούδια ή την σύνθεση που επιθυμεί.

Σε κάθε σημείο της περιήγησής του βρίσκεται κουμπί για άμεση τηλεφωνική κλήση στο κατάστημα έτσι ώστε οι έμπειροι υπάλληλοι να βοηθήσουν τον καταναλωτή να επιλέξει αυτό που τον εκφράζει.

Η ιστοσελίδα φιλοξενείται σε υπέρ σύγχρονο Server Google Cloud που δίνει ταχύτητα και αξιοπιστία στην ιστοσελίδα.

Ταυτόχρονα τρέχουν και εξαιρετικές καμπάνιες Google Ads, display, search, discovery, youtube κ.λ.π.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Το ήδη μεγάλο πελατολόγιο έχει διευρυνθεί και σε απομακρυσμένες περιοχές και η ποιότητα των λουλουδιών Βαγενάς έχουν γίνει ευρύτερα γνωστά με αποτέλεσμα το brand να ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο.

Η ιστοσελίδα με ενέργειες SEO και Google Ads πάει άριστα σε αναζητήσεις όπως ''Βαγενάς" ''τριαντάφυλλα'' και σε πλήθος άλλων που αφορούν τα προϊόντα του ανθοπωλείου όπως ορχιδέες, συνθέσεις με τριαντάφυλλα κλπ

Σημαντικά αποτελέσματα έχει επίσης και το εξειδικευμένο τμήμα του ανθοπωλείου που αφορά στην διοργάνωση εκδηλώσεων, βαπτίσεων, γάμων κ.λ.π.

Η ιστοσελίδα G-Pack.gr

Υλικά συσκευασίας G-Pack.gr

Η G-Pack είναι μια Ελληνική εταιρεία στον χώρο της εύκαμπτης συσκευασίας που παράγει σακουλάκια τύπου Doy-Pack, αρωματικά μαντηλάκια σε μεγάλη ποικιλία σχημάτων και μεγεθών, καθαριστικά μαντηλάκια, υγρά μαντηλάκια, μαντηλάκια ντεμακιγιάζ (Demake Up), κουβέρ κ.α.

Διαθέτει τα προϊόντα της στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Η κατασκευή - έμφαση στην σχεδίαση

Έχουμε δημιουργήσει και τις προηγούμενες ιστοσελίδες της εταιρείας, αλλά θέλαμε σε αυτήν την αναβάθμιση να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο το σύγχρονο -  δυναμικό πρόσωπο της επιχείρησης οπότε ξεφύγαμε από τους κλασικούς σχεδιασμούς με κεντρικά slides, κείμενα στη αρχική σελίδα κλπ.

Με την σημαντική βοήθεια του γραφιστικού τμήματος της εταιρείας στήθηκε μια πολύ μοντέρνα custom αρχική σελίδα που ακολουθεί νέους κανόνες στο design.

 Η ίδια φιλοσοφία ισχύει και στο εσωτερικό της σελίδας που είναι πολύγλωσσο.

Αποτελέσματα

Οι κριτικές από τους πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας ήταν πολύ θετικές για την νέα παρουσίαση.
Από το feedback που λαμβάνουμε από τους ανθρώπους της εταιρείας είναι ότι ο στόχος που βάλαμε επετεύχθη.
Αυτό φαίνεται και από τα στατιστικά στο Google Analytics όπου έχουν βελτιωθεί θεαματικά όλοι οι δείκτες και κυρίως ο χρόνος που αφιερώνουν οι χρήστες όταν περιηγούνται στην νέα ιστοσελίδα.

Το Seo ήταν αποτελεσματικό αλλά και ιδιαίτερα δύσκολο λόγω της ιδιαίτερης κατασκευής. Η ιστοσελίδα λαμβάνει σημαντικές πρώτες θέσεις σε αναζητήσεις σε λέξεις ή φράσεις όπως "αρωματικά μαντηλάκια" "αρωματικά μαντηλάκια 6x8" "Doy Pack" "Doy pack σακουλάκια" και πλήθος άλλων λέξεων και φράσεων που αντιστοιχούν στα προϊόντα που παράγει.

Παράλληλα τρέχουν στοχευμένες δράσεις προβολής όπως Ads, email marketing, καθώς και δράσεις προώθησης για βελτίωση θέσεων σε συγκεκριμένες ευρωπαικές χώρες.

Η ιστοσελίδα - eshop Vlastos Kitchen Style

Έπιπλα κουζίνας Βλαστός

Μοντέρνες & κλασικές κουζίνες που δημιουργούν έναν ξεχωριστό χώρο για όλους.

Για μια οικογένεια η κουζίνα είναι ο πιο αγαπητός χώρος συγκέντρωσης. Είναι το μέρος εκείνο όπου τα μέλη της οικογένειας γευματίζουν, χαλαρώνουν, ζουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεφεύγουν -έστω και για λίγο- από τη δύσκολη και αγχώδη καθημερινότητα.

Πώς, όμως, πρέπει να είναι σχεδιασμένη μια κουζίνα που θα επιτυγχάνει την επιθυμητή χαλάρωση; Την απάντηση στο ερώτημα αυτό την προσφέρουν τα Έπιπλα Κουζίνας Βλαστός!

Η κατασκευή

Μια τέτοια εταιρεία που είναι leader στη ευρύτερη περιοχή του Πειραιά (αλλά όχι μόνο), εδώ και δεκαετίες, χρειάζεται μια ιστοσελίδα που να αντανακλά την ποιότητα και την δυναμική της.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια ιδιαίτερα σύγχρονη και εντυπωσιακή ιστοσελίδα. Σαφώς προσανατολισμένη σε UX δίνει στον καταναλωτή πολλές πληροφορίες για τα έπιπλα κουζίνας της εταιρείας Vlastos.

Η χρήση πολλών νέων τεχνικών κατασκευής, νέων μορφών εικόνων, φιλοξενία σε υπερσύγχρονο server ήταν αυτονόητα σε μια τέτοια υλοποίηση.

Φυσικά παράλληλα τρέχουν στοχευμένες Google Ads και Facebook, Insta, Pinterest Ads καμπάνιες με πολύ καλές αποδόσεις.

Αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα είναι τα αναμενόμενα σύμφωνα με τις αρχικές μελέτες μας. Υψηλή επισκεψιμότητα, ενώ οι χρήστες μένουν πολύ περισσότερο χρόνο στον ιστότοπο. Το engagement παρουσιάζεται πολύ αυξημένο και η αξιοποίηση του πελατολογίου ιδιαίτερα σημαντική!

Η μελέτη Seo έχει φέρει αποτελέσματα και έχει τοποθετήσει τον ιστότοπο στις πρώτες θέσεις του διαδικτύου στα οργανικά αποτελέσματα στις αντίστοιχες λέξεις - κλειδιά.

Σημαντική συμβολή έχουν οι διαφημίσεις σε Google και Social. Έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην βελτίωση όλων των στατιστικών δεικτών και της αποτελεσματικότητας της ιστοσελίδας.

Είναι φανερό πλέον ότι όλες αυτές οι δράσεις μαζί λειτουργούν συσσωρευτικά και αποδίδουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Αποτέλεσμα που δεν θα είχαμε εαν χρησιμοποιούσαμε μόνο μέρος των δράσεων αυτών.
  • Δευτ - Παρ. 12:00 - 19:00