Οι υπηρεσίες μας αναλυτικά:

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:
Κατασκευή responsive ιστοσελίδων, Ηλεκτρονικά καταστήματα (eshops), Δυναμικές ιστοσελίδες, web & mobile Eφαρμογές, Λογότυπα, Σχεδίαση φυλλαδίων, Φιλοξενία ιστοσελίδας, Κατοχύρωση ονόματος, Adwords Διαφημίσεις, Facebook Καμπάνιες, βελτιστοποίηση (SEO) ιστοσελίδων, Εφαρμογές Facebook, Facebook Διαγωνισμοί κ.α.


Κατασκευή ιστοσελίδων: Είμαστε στον χώρο του web design απο το 2000 πρωτοπορώντας στον σύγχρονο σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων για δεκάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Εχουμε αναπτύξει πολλές ειδικές εφαρμογές στο internet, έχουμε κατασκευάσει δυναμικές ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά καταστήματα για πολλούς επαγγελματίες πελάτες μας.
Γνωρίζουμε ποιά είναι συνταγή για την επιτυχημένη κατασκευή ιστοσελίδας που αποφέρει μετρήσιμα αποτελέσματα στον επαγγελματία, είτε σε πελάτες και επισκέψεις, είτε σε ηλεκτρονικές αγορές. Η ιστοσελίδα είναι η βιτρίνα της επιχείρησής σας στο internet. Για αυτό κάθε υπέυθυνος επαγγελματίας, πρέπει να φροντίζει για την καλύτερη προβολή και διαφήμιση της επιχείρησης του μέσω του διαδικτύου, επιλέγοντας στην προσπάθεια αυτή τους κατάλληλους επαγγελματίες.

Φιλοξενία ιστοσελίδων: Η επιλογή εταιρείας που θα φιλοξενεί τη ιστοσελίδα σας (web hosting) είναι μεγάλης σημασίας. Oι servers που χρησιμοποιούμε είναι πολύ γρήγοροι, ιδαίτερα αξιόπιστοι, με συνεχή έλεγχο καλή λειτουργίας - υποστήριξη καθώς και συχνά backups.
Διαθέτουν επεξεργαστές πολυπύρηνους με λειτουργική πλατφόρμα σε Windows. Κάτι το οποίο πολλοί δεν γνωρίζουν είναι οτι ο server που μας παρέχει το web hosting είναι πολύ σημαντικός για τις μηχανές αναζήτησης. Υπάρχουν servers (συνήθως free η πολύ οικονομικοί) που είναι χαρακτηρισμένοι σαν spamm servers, η ακόμα και servers που έχουν φιλοξενήσει η φιλοξενούν και τώρα ιστοσελίδες με μη "σωστό" περιεχόμενο με αποτέλεσμα να τους έχουν μπλοκάρει η περιορίσει οι μηχανές αναζήτησης. Αν δυστυχώς και το δικό σας site φιλοξενείται σε τέτοιους servers τότε καλό θα έιναι να αλλάξετε παροχέα web hosting.

Αναβάθμιση ιστοσελίδων: Ενα site που έχει κατασκευαστεί πριν αρκετό καιρό οπωσδήποτε χρειάζεται αναβάθμιση.
Πρώτα και κύρια γιατί η αισθητική πρέπει να είναι σύγχρονη και να συμβαδίζει με την εποχή μας. Δεν μπορεί να συγκριθεί ένα site που κατασκευάστηκε πριν 4-5 η και παραπάνω χρόνια, με μια μοντέρνα σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελίδα.
Δεύτερον για τεχνικούς λόγους: Οι τεχνικές πλατφόρμες για κατασκευή ιστοσελίδων συχνά ανανεώνονται για να ταιριάζουν με νέα προιόντα όπως smartphones, ipad κλπ, καθώς και ανανεώσεις εφαρμογών και λογισμικών όπως windows. Μια παλιά και παρωχημένη κατασκευή δύσκολα θα αποδώσει σωστά σε σύγχρονους browsers οπως IE9+, η σε μεγαλύτερες οθόνες π.χ 20"+.
Τρίτον, μια επαγγελματική ιστοσελίδα χρειάζεται αναβάθμιση και ανανέωση, για λόγους λειτουργικούς και πελατειακούς: Η ανανέωση της ιστοσελίδας αναθερμαίνει το ενδιαφέρον των ήδη υπάρχοντων χρηστών, και δημιουργεί νέους επισκέπτες.

Προβολή και προώθηση ιστοσελίδων: Τα επόμενα βήματα που είναι απαράιτητα μετά την κατασκευή ιστοσελίδας είναι οι διαδικασίες προώθησης ιστοσελίδας. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που κάνουμε για την προβολή και προώθηση της ιστοσελίδας σας.
Μερικές είναι επί πληρωμή όπως καμπάνια google adwords, μερικές όμως όχι. Εμείς προσφέρουμε στους πελάτες μας ΔΩΡΕΑΝ πλήρη πακέτο προβολής και προώθησης ιστοσελίδων που περιλαμβάνει καταχώρηση σε ΟΛΕΣ τις μηχανές αναζήτησης που υπάρχουν, πλήρη παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας στόν γνωστό επαγγελματικό οδηγό epaggelmaties.gr με πλήθος νέους χρήστες καθημερινά, στοχευμένες συχνές καταχωρήσεις σε deal sites, δημιουργία δωρεάν διαφημιστικής παρουσίασης σε webtv site και άλλα.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων: Πολλοί λένε οτι κατασκευάζουν ιστοσελίδες, πολλοί μιλάνε για βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO) αλλά δυστυχώς με πενιχρά αποτελέσματα. Πολλοί δεν ξέρουν τι ακριβώς ''διαβάζουν'' οι μηχανές αναζήτησης.
Ο αλγόριθμος με δεκάδες κριτήρια και παράμετρους που χρησιμοποιεί π.χ το google για να κατατάξει τις ιστοσελίδες είναι μυστικός, αλλάζει συχνά και κανείς δεν μπορεί πραγματικά να εγγυηθεί σε ποιά θέση θα βγεί μια ιστοσελίδα. Εμείς σαν επαγγελματίες του χώρου μελετάμε πολύ συχνά τις αλλαγές αυτές και γνωρίζουμε περισσότερο από τον καθένα για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων.
Είναι μια σύνθετη διαδικασία με πολλά βήματα, που ξεκινάει απο το domain που είναι πολύ βασικό, συνεχίζει στην κατασκευή ιστοσελίδας με τεχνολογίες φιλικές στις μηχανές αναζήτησης, π.χ αποφεύγονται flash Intro, επιλογή σύγχρονου template κλπ. Στην συνέχεια δημιουργείται κώδικας που να επιτρέπει στα ρομπότ των μηχανών να σαρώνουν εύκολα το σαιτ, και δίνεται ειδική έμφαση στις λέξεις - κλειδιά. Βασικό σημείο που δουλεύουμε είναι και το κείμενο η καλύτερα το περιεχόμενο.
Πως θα εμφανιστεί, πού θα είναι τα μενού, ποιό το αρχικό κείμενο, πόσες φορές εμφανίζεται η λέξη που μας ενδιαφέρει (π.χ υπάρχει όριο εμφάνισης-αν εμφανιστεί παραπάνω απο το όριο τότε κρίνεται αρνητικά απο την μηχανή) ποιά η σειρά των άρθρων κλπ. Κάτι που πολλοί δεν λαμβάνουν υπόψιν τους η δεν το γνωρίζουν είναι οτι οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να λειτουργούν σαν "άνθρωποι που διαβάζουν" το site, και εξακριβώνουν πόσο σχετικό είναι το site με την αναζήτηση του χρήστη.
Αυτό είναι μια βασική παράμετρος και με βάση αυτό κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα. Ενέργειες όμως που δεν γίνονται απο ερασιτέχνες αλλά μόνο από επαγγελματίες με πείρα, τεχνογνωσία και αποτελέσματα να δείξουν. Δείτε την σελίδα με τις υψηλές θέσεις που λαμβάνουν οι πελάτες μας στο διαδίκτυο: [θέσεις εμφάνισης πελατών μας στο διαδίκτυο]

Ειδικές εφαρμογές: Κατασκευάζουμε και υλοποιούμε μοναδικά προγράμματα που έχουν σχέση με το διαδίκτυο όπως: Πλήρη σύγχρονη εφαρμογή ιατρικού προγράμματος για tablets PC και smartphone, άλλη πρωτότυπη εφαρμογή που επιτρέπει σε χώρους εστίασης όπως πιτσαρίες, σουβλατζίδικα κλπ να δέχονται παραγγελίες μέσω ίντερνετ με πλήρη αυτοματοποιημένη διαδικασία χωρίς ανθρώπινη επέμβαση.
Το στελεχιακό μας δυναμικό είναι υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας έχοντας την δυνατότητα να ολοκληρώσει τέτοια projects που δημιουργούν προστιθέμενη αξία και οδηγούν σύγχρονους επαγγελματίες στην επιτυχία.

Λύσεις για smartphones, iphones, Facebook Applications: Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε έχουν εγκαταστημένη mobile version (ειδικά για κινητά), και όπου οι ανάγκες το απαιτούν σχεδιάζουμε εξιδικευμένες iPhone application καθώς και android application.
Επίσης σε συνεργασία με πελάτες μας προχωράμε στην δημιουργία facebook applications με διαδραστικό χαρακτήρα και με μόνο περιορισμό τα όρια της φαντασίας. Λογότυπα Επειδή διαθέτουμε έμπειρο και ταλαντούχο τεχνικό και γραφιστικό τμήμα, δημιουργούμε εκ του μηδενός λογότυπα και νέα εταιρική μορφή, η προχωράμε σε προτάσεις ανασχεδιασμού.

QRCODES: Δημιουργούμε ειδικές εφαρμογές QRCODES. Ta Qrcodes είναι πλαίσια σαν Barcodes που μπορεί κάποια συσκευή με κάμερα και ιντερνετ να τα διαβάσει π.χ κάποιο smartphone μέσω της κάμερας, να τα σκανάρει και να εμφανιστέι το περιεχόμενο τους που μπορεί να είναι στατικό (όπως μια διεύθυνση ιστοσελίδας η μια προσφορά προιόντος η κάποια άλλη στατική πληροφορία ) η ακόμα και multimedia περιεχόμενο όπως Video, φωτογραφίες, ηχο η 3d εφαρμογή κλπ.
Παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητή η χρήση τους: π.χ διαβάζουμε ένα βιβλίο με περιεχόμενο πως λειτουργουν κάποιες μηχανές όπως το ελικόπτερο, στις σελίδες υπάρχει τυπωμένο qrcode, το σκανάρουμε με το smartphone μας και βλέπουμε σε βιντεο ενα ελικόπτερο σε πτήση. Η χρήση των qrcodes γίνεται όλο και πιο συχνή. Μπορεί το qrcode να εκτυπωθεί σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο, η απλά σε έντυπο η κατάλογο, πάνω σε ενα προιόν, μπορεί να εκτυπωθεί σε μεγάλη διάσταση και να μπεί σε βιτρίνα, να μπει σε μια ιστοσελίδα κλπ.Αλλες υπηρεσίες:

Υπηρεσίες Χονδρικής - Μεταπωλητών Προτάσεις για επαγγελματίες: Αν είστε κατασκευαστής ιστοσελίδων, γραφίστας, προγραμματιστής ή έχετε διαφημιστικό γραφείο τότε τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν. Τώρα μπορείτε να παρέχετε στους πελάτες σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με την υποστήριξη της Naftilos web design , αλλά με τη δική σας επωνυμία.
Ειδικότερα: - Είναι πλέον γεγονός οτι η ανάπτυξη του διαδικτύου είναι ραγδαία και δεκάδες επιχειρήσεις δρομολογούν την εταιρική τους παρουσία η ανανεώνουν την ήδη παλαιότερη για καλύτερα αποτελέσματα. - Εσείς ως επαγγελματίες του χώρου με πελάτες που τους υποστηρίζετε διαφημιστικά είναι σημαντικό να τους προσφέρετε την δυνατότητα να σας εμπιστευτούν και σε εναν, ισως νέο για εσάς, χώρο. - Να μπορείτε να τους παρέχετε πλέον και εσείς μια ολοκληρωμένη διαδικτυακή παρουσία υποστηριζόμενοι με την σειρά σας απο μια σοβαρή εταιρεία που θα σας στηρίξει σε οτιδήποτε χρειαστούν οι πελάτες σας.

Ποιοί είμαστε, τι διαθέτουμε: - Η εταιρεία μας δημιουργεί, κατασκευάζει και υποστηρίζει την παρουσία μιας επιχείρησης στο internet. Διαθέτουμε τις γνώσεις και το ανθρώπινο δυναμικό για να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε απαίτηση έχει να κάνει με την ανάπτυξη μιας επιχείρησης στο internet. - Διαθέτουμε όλα τα αναγκαία μέσα απο εξειδικευμένους επαγγελματίες σχεδιαστές και προγραμματιστές μέχρι συστήματα Servers που φιλοξενούν με ταχύτητα και ασφάλεια και την πιο σύνθετη ιστοσελίδα. - Διαθέτουμε επαγγελματισμό και μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και στην υποστήριξη ιστοσελίδων και Hosting.
Δεκάδες κατασκευές μας παρουσιάζονται στον ιστοχώρο http://www.epaggelmaties.gr/

Τι προσφέρουμε: - Προσφέρουμε και προσδοκούμε συνεργασία με την δική σας εταιρεία όπου θα μας αναθέτετε εργασίες σχετικές με τις απαιτήσεις των πελατών σας για το internet, και λειτουργώντας πάντα με πλήρη συναίσθηση οτι είμαστε συνεργάτες και ότι ο πρώτος και βασικός κανόνας είναι οτι θα λειτουργούμε υπο τις δικές σας εντολές και υποδείξεις χωρίς να παρεμβαίνουμε στο πελατολόγιό σας.
Μπορούμε και να μην αναφερόμαστε ως ξεχωριστή επωνυμία παρά μόνο ως συνεργάτες σας. Θέλουμε να είναι σαφέστατο αυτό. - Λειτουργούμε υποστηρικτικά ώς προς εσάς, έτσι ώστε να μπορέσετε να προσφέρετε και άλλα κερδοφόρα προιόντα στην εταιρεία σας και να παραμείνουν οι πελάτες σε εσάς και φυσικά να είναι ευχαριστημένοι. - Μοναδικά χαμηλές τιμές και πλήρη γκάμα υπηρεσιών έτσι ώστε το αποτέλεσμα για την δική σας εταιρεία να είναι ιδιαίτερα προσοδοφόρο.
Για οποιαδήποτε συνεργασία ενδιαφέρεστε, καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας. Οι λύσεις που θα σας προτείνουμε σίγουρα θα καλύπτουν τις τωρινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες σας για την αποτελεσματικότερη και δυναμικότερη παρουσία των πελατών σας στο διαδίκτυο.

Web Marketing & Advertising: Η Εταιρεία μας σας προσφέρει υπηρεσίες web marketing & advertising στις μηχανές αναζήτησης ώστε να αυξήσει αποτελεσματικότερα τις πωλήσεις σας. Η εταιρεία μας έχει την δυνατότητα να δημιουργεί και να διαχειρίζεται διαφημιστικές καμπάνιες στο σύστημα του Google AdWords.
Μέσω του συστήματος Google AdWords σας δίνουμε τη δυνατότητα να στοχεύσετε το συγκεκριμένο καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται άμεσα για τα προϊόντα και υπηρεσίες που εσείς παρέχεται. Με το σύστημα αυτό η δαπάνη περιορίζεται μόνο σε όσους ενδιαφέρθηκαν πραγματικά για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.
Έτσι στοχεύετε μόνο τους πελάτες που έκαναν "click" όταν είδαν την διαφήμισή σας και μπήκαν στην ιστοσελίδα σας. Με τον τρόπο αυτό οι διαφημίσεις σας προβάλλονται στη μηχανή αναζήτησης Google αλλά και σε μία σειρά συνεργαζόμενων με αυτό websites.
Για περισσότερες πληροφορίες για το είδος web marketing & advertising που σας ενδιαφέρει επικοινωνήστε με το τμήμα Web design της εταιρίας μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας.

Κατασκευή CD-ROM / Multimedia: Το τμήμα Web design της Naftilos Computers αναλαμβάνει την ανάπτυξη πολυμεσικών εφαρμογών (multimedia applications) σε CD/DVD-ROM με δυνατότητα προσθήκης και προσαρμογής οπτικοακουστικών αρχείων, ηχητικών εφέ και μουσικής καθώς και διαδραστική (interactive) παρουσίαση ποικίλων πληροφοριών.
Με τη δημιουργία πολυμεσικών παρουσιάσεων (multimedia presentations) έχετε ένα ισχυρό όπλο για την διαφήμιση και προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησής σας. Ο συνδυασμός ήχου, βίντεο, φωτογραφιών, κειμένου και γραφικών με κίνηση επιτρέπει να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να διαφημιστείτε, να παρουσιαστείτε σε εμπορικές εκθέσεις, συνεδριακά κέντρα, κ.ά. Το τμήμα Web design χρησιμοποιεί τεχνολογίες Shockwave, Flash, QuickTime, MP3, Real Audio/Video,
Επεξεργασία ήχου/video και μπορεί να υλοποιήσει πλήρεις interactive παρουσιάσεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να περιγράψετε τις δραστηριότητες, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, την ιστορία και οτιδήποτε θελήσετε να προβάλετε σε κάποιο πελάτη ή συνεργάτη σας, χρησιμοποιώντας την πιό σύγχρονη τεχνολογία πολυμέσων για την υλοποίηση της παρουσίασης.
Ειδικότερα για την παρουσίαση της επιχείρησή σας μπορούμε να προτείνουμε: Multimedia CD's Αποτελούν ένα πολύ ισχυρό όπλο για την προώθηση των πωλήσεών σας και την προβολή της επιχείρησής σας. Σε αυτά μπορεί να αποτυπωθεί πλήρες διαφημιστικό υλικό καθώς και ένα σύνολο πληροφοριών όπως: κατάλογοι προϊόντων, φωτογραφίες, χάρτες, εικόνες, σχεδιαγράμματα. Card CD's Επαγγελματικές κάρτες σε μορφή CD-Rom που μπορούν να συμπληρώσουν ή και να αντικαταστήσουν το διαφημιστικό υλικό της επιχείρησής σας.
Συνήθως έχει το μέγεθος επαγγελματικής κάρτας, μπορεί εύκολα να μοιρασθεί και επιτρέπει στους πελάτες ή συνεργάτες σας, μέσα από ένα φιλικό αλληλεπιδραστικό περιβάλλον, να πλοηγηθούν στις πληροφορίες που αφορούν την επιχείρησή σας. Info Kiosks Εφαρμογές για διαδραστικούς σταθμούς πληροφόρησης.
Μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και με σύγχρονο και φιλικό τρόπο μπορούν να προσφέρουν στο κοινό ενημέρωση και επικοινωνία 24ώρες το 24ωρο.

Για τις παραπάνω προτάσεις μας αλλά και για άλλες υλοποιήσεις ειδικευμένων multimedia εφαρμογών, καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας.