Η εταιρεία

Η εταιρεία Naftilos Technology Stores βρίσκεται στον Πειραιά και δραστηριοποιείται από το 1998 στο χώρο των νέων τεχνολογιών και της κατασκευής ιστοσελίδων.
Η πείρα και η τεχνογνωσία του προσωπικού της Naftilos Technology Stores διασφαλίζει την υλοποίηση συστημάτων πληροφορικής και εφαρμογών Internet με τον πιο αποδοτικό τρόπο, σχεδιασμένων σύμφωνα με τις ανάγκες σας, προσαρμοσμένων στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σας, σε όποιον χώρο και αν δραστηριοποιείστε (οικιακή χρήση, λιανικό ή χονδρικό εμπόριο, κατασκευές, μεταποιήσεις, παροχή υπηρεσιών κ.α.).

Το Ελληνικό Ναυτικό, η Πολεμική Αεροπορία, το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, το Ι.Κ.Α. καθώς και μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις (Veterin SA, Radio Gold, κ.α.), μας έχουν εμπιστευθεί έως σήμερα είτε για τη μηχανοργάνωση και τεχνική υποστήριξη των υπολογιστικών συστημάτων τους, είτε για την παρουσίασή τους στο Internet.

Οι εταιρικοί δικτυακοί τόποι της Naftilos Technology Stores βρίσκονται στις πρώτες θέσεις του ελληνικού Διαδικτύου:
http://www.naftilos.com - Ηλεκτρονικό Καταστήμα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
http://www.epaggelmaties.gr/ - Ηλεκτρονικός Οδηγός επαγγελματιών και επιχειρήσεων.
http://www.naftilosweb.gr/ - Τμήμα Web Services της Naftilos που παρέχει δυνατότητες σχεδιασμού, κατασκευής και φιλοξενίας ιστοσελίδων.
http://www.laptop24.gr - Εξειδικευμένο και άρτια οργανωμένο τμήμα αποκλειστικά για service laptop, και ανταλλακτικά φορητών υπολογιστών.
http://www.camera24.gr - ( Σε Αναβάθμιση ) Τμήμα με εξειδικευμένους τεχνικούς - εγκαταστάτες με έτοιμες λύσεις για ip κάμερες ασφαλείας.
http://www.dealoramix.gr - ( Σε Αναβάθμιση ) Ιστοσελίδα με καθημερινές δυναμικές προσφορές από επαγγελματίες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
http://www.webtv24.gr - ( Σε Αναβάθμιση ) Portal με ενημερωτικά - διαφημιστικά Videos επιχειρήσεων και επαγγελματιών.
http://www.stock24.gr - ηλεκτρονικό κατάστημα με ανταλλακτικά και εξαρτήματα υπολογιστών και laptops.