4 λόγοι που μας επιλέγουν:

Ακολουθούμε νέους, σύγχρονους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων με εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς και γραφίστες, συνεπώς ανταποκρινόμαστε από ένα απλό site μέχρι και σύνθετες εφαρμογές.

Υψηλές θέσεις. Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν κέρδος και αποτέλεσμα και διατηρούμε τις ιστοσελίδες σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Διαρκής εξυπηρέτηση. Η πολυετής παρουσία μας, εγγυάται την άμεση ανταπόκριση σε αναβαθμίσεις και αλλαγές, όποτε μας ζητηθούν.

Επιπλέον παροχές. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρη πακέτο προώθησης ιστοσελίδων, που εξασφαλίζει περισσότερη προβολή και διαφήμιση των sites, και έτσι, περισσότερο κέρδος για εσάς.

Ειδικές εφαρμογές.
Κατασκευάζουμε και υλοποιούμε μοναδικά προγράμματα που έχουν σχέση με το διαδίκτυο όπως: Πλήρη σύγχρονη εφαρμογή ιατρικού προγράμματος για tablets PC και Smartphone. Την χρησιμοποιούν γιατροί όλων των ειδικοτήτων.
Παράλληλα έχουμε δημιουργήσει νέα, άλλη πρωτότυπη εφαρμογή που επιτρέπει σε χώρους εστίασης όπως πιτσαρίες, σουβλατζίδικα κλπ να δέχονται παραγγελίες μέσω ιντερνέτ με πλήρη αυτοματοποιημένη διαδικασία χωρίς ανθρώπινη επέμβαση. Το στελεχιακό μας δυναμικό είναι υψηλής ποιότητας και τεχνογνωσίας έχοντας την δυνατότητα να ολοκληρώσει τέτοια projects που δημιουργούν προστιθέμενη αξία και οδηγούν σύγχρονους επαγγελματίες στην επιτυχία.

Λύσεις για smartphones, iphones, Facebook Applications.
Οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε έχουν δυνατότητα mobile version (ειδικά για κινητά), και όπου οι ανάγκες το απαιτούν σχεδιάζουμε εξειδικευμένες iPhone application καθώς και android application. Επίσης σε συνεργασία με πελάτες μας προχωράμε στην δημιουργία facebook applications με διαδραστικό χαρακτήρα και με μόνο περιορισμό τα όρια της φαντασίας.

QRCODES.
Δημιουργούμε ειδικές εφαρμογές QRCODES. Ta Qrcodes είναι σύγχρονα πλαίσια barcodes που επιτρέπουν σε κάποια συσκευή με κάμερα και ιντερνέτ να τα διαβάσει - π.χ. κάποιο Smartphone μέσω της κάμερας, να τα σκανάρει και να εμφανιστεί το περιεχόμενο τους που μπορεί να είναι στατικό (όπως μια διεύθυνση ιστοσελίδας η μια προσφορά προϊόντος η κάποια άλλη στατική πληροφορία ) η ακόμα και multimedia περιεχόμενο όπως Video, φωτογραφίες, ήχος η 3d εφαρμογές κλπ. Παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητή η χρήση τους: Π.χ διαβάζουμε ένα βιβλίο με περιεχόμενο το πως λειτουργούν κάποιες μηχανές όπως το ελικόπτερο, στις σελίδες μέσα υπάρχει τυπωμένο qrcode, το οποίο σκανάρουμε με το Smartphone μας και βλέπουμε σε βίντεο ένα ελικόπτερο σε πτήση!. Η χρήση των qrcodes γίνεται όλο και πιο συχνή. Μπορεί το qrcode να τυπωθεί σε κάποιο διαφημιστικό φυλλάδιο, να μπει σε οποιοδήποτε έντυπο η κατάλογο, πάνω στην συσκευασία ενός προϊόντος, μπορεί να εκτυπωθεί σε μεγάλη διάσταση και να μπει σε βιτρίνα, να μπει σε μια ιστοσελίδα κλπ.