4 λόγοι που μας επιλέγουν:

Ακολουθούμε νέους, σύγχρονους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων με εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς και γραφίστες, συνεπώς ανταποκρινόμαστε από ένα απλό site μέχρι και σύνθετες εφαρμογές.

Υψηλές θέσεις. Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν κέρδος και αποτέλεσμα και διατηρούμε τις ιστοσελίδες σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Διαρκής εξυπηρέτηση. Η πολυετής παρουσία μας, εγγυάται την άμεση ανταπόκριση σε αναβαθμίσεις και αλλαγές, όποτε μας ζητηθούν.

Επιπλέον παροχές. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρη πακέτο προώθησης ιστοσελίδων, που εξασφαλίζει περισσότερη προβολή και διαφήμιση των sites, και έτσι, περισσότερο κέρδος για εσάς.

Η Εταιρεία μας προσφέρει την δυνατότητα να αναβαθμίσετε και να εμπλουτίσετε με νέες δυνατότητες τις υπάρχουσες ιστοσελίδες σας.

Αυτές οι μετατροπές μπορούν να γίνουν σε ιστοσελίδες, ανεξάρτητα από την τεχνική πλατφόρμα που χρησιμοποιήθηκε για τον αρχικό σχεδιασμό τους.

Ειδικότερα για την αναβάθμιση ιστοσελίδων:
Αναβαθμίζουμε το site σας, το οποίο μπορεί να:

- ειναι ξεπερασμένο τεχνολογικά,
- είναι ξεπερασμένο αισθητικά,
- δεν είναι λειτουργικό και δεν καλύπτει πλέον τις ανάγκες σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε να σας υποστηρίξουμε σε οποιαδήποτε αλλαγή θέλετε στο ήδη υπάρχον site σας (χωρίς να το έχουμε κατασκευάσει εμείς). Για παράδειγμα, οι εργασίες περιλαμβάνουν:
 
- αλλαγή φωτογραφιών με νέες.
- αλλαγή κειμένων με ανανεωμένα, σύγχρονα κείμενα,
- αλλαγή λογοτύπου,
- αλλαγή τιμοκαταλόγων προϊόντων.

Συντήρηση ιστοσελίδων (χωρίς να τις έχουμε κατασκευάσει εμείς).
 
- διορθώσεις τεχνικών προβλημάτων,
- μεταφορά σε δικούς μας ταχύτερους web servers κ.λ.π.,
- αλλαγές χρωμάτων, εικόνων, γραφιστικών στοιχείων ιστοσελίδας  κ.ά.,

Για οποιαδήποτε αλλαγή ενδιαφέρεστε, καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην αναβάθμιση της δικής σας ιστοσελίδας. Επίσης σας προτείνουμε να δείτε την σελίδα με τις θέσεις που λαμβάνουν sites συνεργατών μας σε μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να αποκτήσετε καλύτερη εικόνα για τις δυνατότητες αναβάθμισης που μπορεί να κερδίσει το δικό σας site.

Οι λύσεις που θα σας προτείνουμε σίγουρα θα καλύπτουν τις τωρινές όσο και τις μελλοντικές ανάγκες σας για την αποτελεσματικότερη και δυναμικότερη παρουσία σας στο διαδίκτυο.