4 λόγοι που μας επιλέγουν:

Ακολουθούμε νέους, σύγχρονους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων με εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς και γραφίστες, συνεπώς ανταποκρινόμαστε από ένα απλό site μέχρι και σύνθετες εφαρμογές.

Υψηλές θέσεις. Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν κέρδος και αποτέλεσμα και διατηρούμε τις ιστοσελίδες σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Διαρκής εξυπηρέτηση. Η πολυετής παρουσία μας, εγγυάται την άμεση ανταπόκριση σε αναβαθμίσεις και αλλαγές, όποτε μας ζητηθούν.

Επιπλέον παροχές. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρη πακέτο προώθησης ιστοσελίδων, που εξασφαλίζει περισσότερη προβολή και διαφήμιση των sites, και έτσι, περισσότερο κέρδος για εσάς.

Τι είναι η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων - τι σημαίνει SEO ιστοσελίδων

"Ειδικά για αυτή την υπηρεσία - τεχνική διαθέτουμε το εξειδικευμένο website www.top-seo.gr όπου θα βρείτε σύγχρονες λύσεις για το SEO ιστοσελίδων".

Παρακάτω σας αναφέρουμε ενδεικτικά μερικά σημεία για να έχετε γνώση των τεχνικών και τι βασικά σημαίνουν οι όροι αυτοί:
Ο όρος "Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης" ( SEO ιστοσελίδων ) αναφέρεται στις τεχνικές που χρειάζονται κατά την κατασκευή και τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις σημερινές μηχανές αναζήτησης όπως google, yahoo κ.λ.π.

Με κύριο στόχο, την υψηλή κατάταξη του site σας και την αύξηση του αριθμού των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, msn, κ.ά.) με τις λέξεις κλειδιά (keywords) που αφορούν την επιχείρησή σας , τα προϊόντα σας ή τις υπηρεσίες σας.

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (Search Engine Optimization) ουσιαστικά είναι ένας τρόπος να σας βρίσκουν εύκολα οι πελάτες σας.

Η βελτίωση ιστοσελίδων είναι μια σύνθετη διαδικασία, που γίνεται απο έμπειρους προγραμματιστές που γνωρίζουν τους τρόπους με τους οποίους οι μηχανές αναζήτησεις ψάχνουν και καταχωρούν στο διαδίκτυο πληροφορίες για τις υπάρχουσες ιστοσελίδες (metadata).

Αξίζει να σημειωθεί πως  οι αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται από τις μηχανές αναζήτησεις αλλάζουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα θέτοντας και διαφορετικά κριτήρια κάθε φορά. Το τμήμα Web design της Naftilos Computers μελετά συνέχεια τις αλλαγές αυτές σε διάφορες μηχανές ώστε να κατανοήσει τα κριτήρια κατάταξης που εφαρμόζουν και να προσφέρει στην ιστοσελίδα σας χρήσιμες λέξεις-κλειδιά, που θα της επιτρέψουν να εμφανισθεί σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Η ιστοσελίδα σας καθώς και πλήρη στοιχεία της επιχείρησης σας θα προωθηθούν σε διάφορες μηχανές αναζήτησης και καταλόγους στο ελληνικό και διεθνή χώρο.
 
Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καλύτερες προοπτικές για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να προηγηθείτε του ανταγωνισμού σας, με την παραγωγή μεγάλης κίνησης και πιθανών αγοραστών προς το δικτυακό σας τόπο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει λύσεις για την βελτιστοποίηση της δική σας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο.
 
Δείτε επίσης την σελίδα μας που δείχνει τις θέσεις εμφάνισης πελατών μας στο διαδίκτυο σε διάφορες αναζητήσεις και σε διάφορες λέξεις - κλειδιά. Δείτε επίσης την εξειδικευμένη μας ιστοσελίδα www.top-seo.gr Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί σε ποιες θέσεις θα βγαίνει μια ιστοσελίδα, αλλά είναι χειροπιαστό παράδειγμα που δείχνει με έργα και όχι με λόγια την αποτελεσματικότητά των SEO τεχνικών που κατέχουμε και υλοποιούμε αποκλειστικά σε πελάτες μας.