4 λόγοι που μας επιλέγουν:

Ακολουθούμε νέους, σύγχρονους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων με εξειδικευμένους επαγγελματίες τεχνικούς και γραφίστες, συνεπώς ανταποκρινόμαστε από ένα απλό site μέχρι και σύνθετες εφαρμογές.

Υψηλές θέσεις. Θέλουμε οι πελάτες μας να έχουν κέρδος και αποτέλεσμα και διατηρούμε τις ιστοσελίδες σε υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Διαρκής εξυπηρέτηση. Η πολυετής παρουσία μας, εγγυάται την άμεση ανταπόκριση σε αναβαθμίσεις και αλλαγές, όποτε μας ζητηθούν.

Επιπλέον παροχές. Παρέχουμε ΔΩΡΕΑΝ πλήρη πακέτο προώθησης ιστοσελίδων, που εξασφαλίζει περισσότερη προβολή και διαφήμιση των sites, και έτσι, περισσότερο κέρδος για εσάς.

Κατασκευές ιστοσελίδων και e-shops.

Η ιστοσελίδα σας είναι η πύλη αλλά και το ψηφιακό πρόσωπο της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Με αυτό το ψηφιακό πρόσωπο συχνά έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μία και μοναδική εντύπωση στα μάτια των εκατομμυρίων καταναλωτών του διαδικτύου.

Οι στατιστικές δείχνουν πως περισσότερο από το 70% των επισκεπτών της ιστοσελίδα σας θα παραμείνει σ'αυτή λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, την πρώτη φορά που θα την επισκεφθεί. Για τον λόγο αυτό χρειάζεστε μια ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσελκύει και όχι να απωθεί τους επισκέπτες σας και τους πιθανούς πελάτες σας.

Η ύπαρξη, η λειτουργία και κατασκευή μιας ιστοσελίδας η es-hop μπορεί να:

 - αυξήσει την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας ή/και της επιχείρησής σας.
 - αυξήσει τις πωλήσεις σας.
 - δημιουργήσει νέες επιχειρηματικές επαφές.
 - αυξήσει την παρουσία της επιχείρησής σας ή του οργανισμού σας στο εσωτερικό ή το εξωτερικό.
 - δέχεται αιτήσεις πληροφοριών.
 - υποστηρίζει υπάρχουσες διαφημίσεις και προωθητικές ενέργειες.
 - παρέχει εξυπηρέτηση πελατών offline ή online.
 - αυξήσει την κίνηση του καταστήματός σας.
 - δίνει πληροφόρηση για νέα προϊόντα, υπηρεσίες, ειδικές προωθητικές ενέργειες και εκδηλώσεις.
 - προβάλει την επιχείρησή σας ως τεχνολογικά προηγμένη, σύγχρονη.
 - παρέχει οδηγίες προς τους καταναλωτές σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας
 - διενεργεί δημοσκοπήσεις σε πελάτες ή υποψήφιους πελάτες.
 - παρέχει δείγματα των εργασιών σας ή των προϊόντων σας.


 Στο πλαίσιο αυτό το δημιουργικό τμήμα Web Design της εταιρίας διαφοροποιείται στον τομέα του έναντι του ανταγωνισμού. Προχωρεί στην κατασκευή ιστοσελίδων και e-shops και δημιουργεί εξειδικευμένα προγράμματα εταιρικών παρουσιάσεων στο Internet χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις.

Η διαδικασία σχεδιασμού και υλοποίησης είναι επαναληπτική και υπόκειται σε συχνές αναθεωρήσεις για να εξασφαλίσουμε ότι οι επιχειρησιακές απαιτήσεις σας καλύπτονται και ότι η χρηστικότητα και η αποτελεσματικότητα επιβεβαιώνονται.

 Τόσο οι επιχειρηματικοί σύμβουλοι, όσο και οι προγραμματιστές και γραφίστες της εταιρίας, διαμορφώνουν την κατάλληλη παρουσίαση για κάθε επιχείρηση, ανάλογα με το μέγεθος, το αντικείμενο και το είδος του πελατολογίου της.
 
Η διαρκής ενημέρωση και αναβάθμιση των τεχνολογικών μέσων της Naftilos Computers, καθιστά δυνατή την υλοποίηση πρωτοποριακών εφαρμογών μέγιστης απόδοσης.

Σε συνδυασμό με την άρτια εικαστική επιμέλεια, την κατάλληλη οργάνωση των περιεχομένων και την αποδοτική διαφήμιση, επιτυγχάνεται στο μέγιστο η αξιοποίηση του Internet ως μέσου ενδυνάμωσης κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Η πορεία της Naftilos αποτελεί τη ζωντανή απόδειξη όλων των παραπάνω, αφού χρησιμοποιώντας αποκλειστικά και μόνο τις νέες τεχνολογίες, αναδεικνύεται σήμερα ως μία απ' τις πιο δυναμικές εταιρίες του χώρου.