Προβολή Ιστοσελίδων

...υποστήριξη με τεχνικές optimization SEO WebSite (βελτιστοποίηση κατάταξης ιστοσελίδας). Οι σύγχρονες τάσεις και σκέψεις για προβολή και προώθηση ιστοσελίδων είναι ''ολιστικές' όπου η ιστοσελίδα ακολουθεί τους κανόνες ενός φυσικού καταστήματος. Όπως λοιπόν σε ένα φυσικό κατάστημα έτσι και στο site σας ισχύουν κανόνες όπως: 1) να μπορεί ο χρήστης να το βρεί εύκολα, 2) να παρακινηθεί για να μπεί μέσα, 3) να τον οδηγήσουμε εκεί που θέλουμε 4) να αγοράσει ή να δεί αυτό που θέλουμε, και 5) να κάνουμε σειρά ενεργειών για την επάνοδο και την διατήρηση του πελάτη - επισκέπτη. 

Δείτε μερικά αποτελέσματα απο πρόσφατες αναζητήσεις τις "ΘΕΣΕΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ"
Επίσης για εξειδικευμένο SEO ιστοσελίδων δείτε και το εταιρικό μας site: www.top-seo.gr

1Design Θα τραβήξει το ενδιαφέρον του χρήστη. Πρέπει να είναι μοντέρνο και δυναμικό.

2Προβολή και προώθηση ιστοσελίδων Στοχευμένες δράσεις ανεβάζουν ψηλά το site σας στις μηχανές αναζήτησης...

4Web-Programming Εξειδικευμένες εφαρμογές, προσελκύουν και το αντίστοιχο ενδιαφερόμενο κοινό...

3Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων Τεχνικές κατασκευής για Bελτιστοποίηση κατάταξης στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης...

    Καταλαβαίνετε, ότι όπως θα στήναμε ένα φυσικό κατάστημα ( ποιός ο χώρος, πού θα είναι, πώς θα είναι η βιτρίνα, πώς θα προσεγγίσουμε τον πελάτη, τί θέλουμε να δεί, πώς θα γίνουν επαναληπτικές επισκέψεις κλπ...) έτσι ενεργούμε και για την ιστοσελίδα μας. Έτσι θα κερδίσουμε τους επισκέπτες, με συνέπεια αυτό να καταγραφεί και στις μηχανές... Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι:...

"Φτιάχνουμε sites πρώτα για τους ανθρώπους και μετά για τις μηχανές αναζήτησης"...

    Αυτά σε πρώτο επίπεδο, γιατί στην συνέχεια πρέπει να κατανοήσετε τις ιδιαιτερότητες του ψηφιακού κόσμου. ΔΕΝ έχετε την δυνατότητα της προσωπικής επαφής ούτε τον χρόνο να δείξετε και να πείσετε ''πόσο καλοί είσαστε''. Οι στατιστικές δείχνουν πως περισσότερο από το 70% των επισκεπτών της ιστοσελίδα σας θα παραμείνει σ'αυτή λιγότερο από 40 δευτερόλεπτα, την πρώτη φορά που θα την επισκεφθεί.

" μια κακοφτιαγμένη ιστοσελίδα διώχνει περισσότερους πελάτες απο όσους φέρνει μια καλή..."

    Εδώ λοιπόν έρχονται και δείχνουν την αξία τους οι τεχνικές optimization website (βελτιστοποίησης ιστοσελίδων) της εταιρείας μας. Αυτές είναι μιά σειρά τεχνικών και σύνθετων ενεργειών που βοηθούν στην προβολή των ιστοσελίδων, που ξεκινάνε από το domain (όνομα site), συνεχίζουν σε τεχνικές  SEO, σε λέξεις κλειδιά, meta data, meta tags, περιλαμβάνουν μέχρι τον τύπο του επώνυμου server που θα παρέχει φιλοξενία (web-hosting) και προχωράνε στην δημιουργία του κώδικα και των τεχνικών λεπτομερειών που αφορούν στην κατασκευή της ιστοσελίδας η του e-shop. Αυτά και όλα τα παραπάνω μαζί δημιουργούν την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ιστοσελίδα, που θα αξιολογείται θετικά από τους χρήστες, με συνέπεια να κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μόνο SEO ενέργειες σε κακοφτιαγμένη και δύσχρηστη ιστοσελίδα, απλά δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα.
      Κανείς δεν μπορεί να υποσχεθεί, να εγγυηθεί, ή να επηρεάσει τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Μπορεί μόνο να εφαρμόζει τους κανόνες και να χρησιμοποιεί τις βέλτιστες πρακτικές που ανακοινώνουν, ορίζουν και δημοσιεύουν οι ίδιες εταιρείες που διαχειρίζονται τις μηχανές αναζήτησης. 

    Θαύματα δεν γίνονται, ούτε ψεύτικες υποσχέσεις δίνουμε. Κατανούμε τους αλγόριθμους των μηχανών, (τους μελετάμε και τους χρησιμοποιούμε), ακολουθούμε αποκλειστικά και μόνο ορθές και νόμιμες πρακτικές, δεν υποσχόμαστε υπερβολές (πχ ''θα βγαίνετε πρώτοι σε όλες τις λέξεις - κλειδιά που θέλετε''), είμαστε χρόνια επιτυχημένοι επαγγελματίες και η δουλειά μας αναδεικνύετε από την αποτελεσματικότητα που έχουν οι ιστοσελίδες των πελατών μας, τα σχόλια τους, και τις πολύ καλές θέσεις που λαμβάνουν στις μηχανές αναζήτησης.