σχόλια πελατών μας

Στη συνέχεια παραθέτουμε μερικά σχόλια πελατών μας, ενδεικτικά της άριστης συνεργασίας αλλά και της ποιότητας του τελικού αποτελέσματος.

 "...τέλεια κατασκευή, πολύ καλύτερη και από αυτή που είχα φανταστεί στο μυαλό μου..."
www.pescasub.gr (Ελληνική βιοτεχνία χειροποίητων στολών κατάδυσης)
« ...Αν και σας κούρασα με τις συνεχείς απαιτήσεις μου, το αποτέλεσμα είναι τέλεια ικανοποιητικό, τόσο αισθητικά όσο και τεχνικά. Επίσης η επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας μας συνεχώς αυξάνεται με ικανοποιητικό ρυθμό. Τη θεωρούμε πλέον αναπόσπαστο εργαλείο της εταιρείας μας...»
Βασίλης Πολίτης
(Ιδιοκτήτης της PescaSub)

"...Υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ μας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος..."
www.thermopsiktiki.gr  ( ανταλλακτικά και επισκευές συμπιεστών )
"...Το τελευταίο χρονικό διάστημα προσπαθούσα να βρω τρόπους να αυξήσω τον κύκλο εργασιών της επιχείρησής μου, ώσπου μία ημέρα επισκεφθηκα την εταιρία Νaftilos web design, όπου μου δόθηκε η δυνατότητα να συνομιλήσω με τους συνεργάτες της εταιρίας σχετικά με την κατασκευή μιας ιστοσελίδας για την επιχείρησή μου. Πράγματι, αυτή η ενέργειά μου αποδείχτηκε σωστή. Οι άνθρωποι της εταιρίας άκουσαν τα προβλήματά μου και μου συνέστησαν άμεσα όχι μόνο μία απλή κατασκευή ιστοσελίδας, αλλά μία συνολική παρουσία στο διαδίκτυο, αποτελούμενη από τη κατασκευή μιας δυναμικής και μοντέρνας ιστοσελίδας, τη προβολή και τη διαφήμισή της, με λογικό κόστος. Υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ μας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της κατασκευής στο design, στη κατάλληλη επιλογή του template κ.ά. Απόδειξη ότι, μέσα σε λίγες ημέρες βγήκα στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης και ήδη έχω απόκτήσει άμεσα και νέους πελάτες μέσω της ιστοσελίδας μου.
Πραγματικά οι άνθρωποι της εταιρίας Νaftilos web design έκαναν μια εξαιρετική εργασία και τους ευχαριστώ..."
Μιχάλης Ιατρού
(Ιδιοκτήτης )


"...άκρως επαγγελματική δουλειά..."
www.romina.gr (βιομηχανία παρασκευής γλυκών)
 « ...Η επαφή με την εταιρεία σας έγινε κατόπιν συστάσεως. Έμεινα πολύ ικανοποιημένος. Αυτά που ήθελα να παρουσιάζονται και τα ζήτησα, έγιναν και με το παραπάνω. Είμαστε μεγάλη εταιρεία και η παρουσία μας στο internet έπρεπε να είναι αξιόλογη. Ήθελα κάτι εντυπωσιακό, που ταυτόχρονα θα σεβόταν την ιστορία μας, θα τόνιζε την δραστηριότητά μας, και θα έδινε έμφαση στα εγκατεστημένα συστήματα που εγγυώνται την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων και των εργαζομένων. Το τελικό αποτέλεσμα μου άρεσε πάρα πολύ. Είναι άκρως επαγγελματική δουλειά...»
Μάρκος Ψαλτάκης
(Ιδιοκτήτης και Διευθύνων σύμβουλος της ΡΟΜΙΝΑ ΑΕΒΕ Εργοστάσιο Ζαχαροπλαστικής)


''...κατάλαβα οτι αγαπάτε αυτό που κάνετε και δεν με είδατε σαν χρήματα..."
www.fordliatiras.gr (συνεργείο Ford στον Πειραιά)
« ...Όποιος δεν καταλαβαίνει την χρησιμότητα της δημιουργίας ιστοσελίδας τότε είναι άξιος της μοίρας του. Απ' όταν μου φτιάξατε το site έρχονται πελάτες ακόμα και από την Κηφισιά...ενώ είμαστε στον Πειραιά. Τώρα που βάλαμε και υγραεριοκίνηση φάνηκε περισσότερο η αξία του. Άμεσα ανταποκριθήκατε και  τοποθετήσατε την νέα μας υπηρεσία στο site. Την βάλατε μάλιστα με τόσο ωραίο τρόπο και φαίνεται σαν να υπήρχε πάντα εκεί...Από την αρχή μου άρεσε πολύ ο  σχεδιασμός και η κατασκευή που κάνατε... Ευχαριστώ. Όλοι οι επιχειρηματίες έχουμε ανάγκη από συνεργάτες που θα μας υποστηρίξουν και δεν θα μας δουν μόνο σαν χρήματα. Μου άρεσε οτι εσείς ενδιαφερθήκατε για το δικό μας αποτέλεσμα, και αυτό δείχνει οτι αγαπάτε αυτό που κάνετε, και είσαστε επαγγελματίες...»
Δημήτριος Λιατήρας (Ιδιοκτήτης)


''....μας δώσατε νέα δυναμική παρουσία...λάβαμε συγχαρητήρια και απο τους συνεργάτες μας στο εξωτερικό.."
www.ntountoulakis.gr (φακοί- μπαταρίες-εργαλειοθήκες)
«...διαθέταμε ήδη ιστοσελίδα αλλά δεν ήμασταν ευχαριστημένοι. Ξέραμε οτι το ιντερνέτ μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ περισσότερο αλλά έπρεπε να βρούμε κατάλληλο συνεργάτη για αυτόν τον σκοπό. Μελετήσαμε την αγορά, και αποφασίσαμε να την δώσουμε σε εσάς να την βελτιώσετε. Η ώθηση στις πωλήσεις ήταν αυτό που ζητούσαμε. Πράγματι σε πολύ λίγο χρόνο βελτιώσαμε τις θέσεις μας στις μηχανές αναζήτησης, και η παρουσία μας στο διαδίκτυο έγινε πιο σύγχρονη και δυναμική. Πήραμε συγχαρητήρια και από τους Γερμανούς συνεργάτες μας...»
Ντουντουλάκης Αντώνης


"...σας ευχαριστούμε! πρέπει να μάθουν και άλλοι όμως οτι δεν χρειάζεται να ξοδέψουν μια περουσία!...Ας σας βρούν!..."
www.mpalonia-neasmyrni.gr (στολισμοί με μπαλόνια ).
«...Δεν σας γνωρίζαμε νωρίτερα. Είδαμε μια διαφήμισή σας με μία ιδιαίτερα οικονομική προσφορά για κατασκευή ιστοσελίδας και αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Μας ακούσατε  με υπομονή και απαντήσατε σε όποιες απορίες είχαμε. Έτσι αποφασίσαμε να σας εμπιστευτούμε την δημιουργία της εταιρικής μας ιστοσελίδας και πιστεύουμε ήταν η καλύτερή μας κίνηση. Έγιναν όσα θέλαμε, πολλά περισσότερα από όσα περιμέναμε! Το αποτέλεσμα ήταν τόσο ωραίο και λειτουργικό που γίναμε παράδειγμα και για τους άλλους συναδέλφους μας στον χώρο. Ειδικά σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο, καταφέραμε με ελάχιστο κόστος να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα αισθητικά άρτια και επιτυχημένη. Ευχαριστούμε όλο το team από την Naftilos και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα.
Παύλος Καλυβόπουλος  - Μαρία Καλυβοπούλου