Ιστορίες Επιτυχίας

Ξέρετε, πολλές φορές κάποιος ( κυρίως αν δεν είναι ειδικός του χώρου ), δεν μπορεί εύκολα να διακρίνει τον χρόνο, την γνώση, και τις πολλές εφαρμογές που χρειάστηκαν για να φανεί το αποτέλεσμα στη οθόνη. Κυρίως βέβαια δεν μπορεί να εντοπίσει τις ενέργειες που έγιναν προκειμένου η ιστοσελίδα να αποκτήσει την δυναμική που προσδοκά ο επιχειρηματίας. Τίποτα απο τα παρακάτω, όσο και αν φαίνεται έτσι, δεν είναι απλό και εύκολο και φυσικά δεν μπορεί να υλοποιηθεί από ερασιτέχνες....Αυτά τα αποτελέσματα ΔΕΝ ήρθαν τυχαία!

- Ας αφήσουμε τον ίδιο τον επιχειρηματία να μας μιλήσει: " Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας, ότι να κατασκευάσεις μια ιστοσελίδα και να την προωθήσεις σωστά ακούγεται εύκολο, όμως είναι πολύ πιο δύσκολο από ό, τι φαίνεται.
Απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες που ξέρουν τι να κάνουν. Εμείς είχαμε την ανάγκη ενός δικτυακού τόπου στις αρχές του 2014 και πολλές εταιρείες μας είχαν ζητήσει χρήματα, ωστόσο ποτέ δεν μας παρέδωσαν το σωστό τελικό αποτέλεσμα.

Αυτό ήταν το ακριβώς αντίθετο με την συγκεκριμένη εταιρεία. Μας παρέδωσε ένα άκρως επαγγελματικό, όμορφο δικτυακό τόπο και εφάρμοσε μια στρατηγική μάρκετινγκ για ολόκληρη την εταιρεία μας για τέσσερις μήνες. Δεν ήταν οι επαγγελματίες που θα κατασκεύαζαν απλά μια ιστοσελίδα και μετά θα μας έστελναν στο καλό. Στέκονται στο πλευρό μας καθ 'όλη τη διαδικασία για να βεβαιωθούμε ότι θα πάρουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Διαχειρίζονται την ιστοσελίδα, προσθέτουν προϊόντα, μας έδειξαν το σωστό τρόπο φωτογράφισης, βάζουν τις προσφορές μας, και παρέχουν μια στρατηγική μάρκετινγκ για την αύξηση του τζίρου. Αν υπήρχαν βαθμολογίες, θα ήθελα να τους βαθμολογήσω με 10 στα 10! Είναι πολύ επαγγελματίες και σίγουροι για αυτό που κάνουν. Θα κάνετε λάθος αν πάτε κάπου αλλού! Σας το υπογράφω!.”

Βασίλης Πολίτης ιδιοκτήτης εταιρείας Pescasub - http://www.pescasub.gr

Να προσθέσουμε εμείς, επιπλέον, ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει στο background πολλαπλές εφαρμογές, γιατί οι πωλήσεις και οι αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες, με 4 διαφορετικούς τρόπους αποστολής, 5 διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, διαφορετικούς Φπα ή μη Φπα, καθώς και δεκάδες διαφορετικές χρεώσεις μεταφορικών ανάλογα το βάρος σε συνάρτηση με όλα τα παραπάνω.- Η κατασκευή της ιστοσελίδας http://www.mpalonia-neasmyrni.gr είναι άλλη μια ιστορία επιτυχίας. Η επιχείρηση διοικείται από νέους και δυναμικούς ανθρώπους, που αμέσως άρπαξαν την ευκαιρία από την διαφημιστική καμπάνια που κάναμε για κατασκευή ιστοσελίδας με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, για λόγους promotion. Ετσι γνωριστήκαμε και αναλάβαμε τον σχεδιασμό της εταιρικής ιστοσελίδας της επιχείρησης. Οι απαιτήσεις τεχνικά δεν ήταν μεγάλες. Έπρεπε να δώσουμε μόνο έμφαση σε κάποιες λέξεις κλειδιά για να σαρωθούν απο τις μηχανές αναζήτησης, μετά στην αισθητική, και τέλος στην ευκολία διαχείρισης του site, για να διευκολύνουμε όσο το δυνατόν την ανανέωση της ιστοσελίδας απο τους ίδιους. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η ίδια η μητρική εταιρεία έδωσε συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες και τους πρότεινε σαν παράδειγμα. Ότι σε οικονομικά δύσκολη εποχή η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν έμεινε άπραγη, έψαξε, και τελικά κατάφερε με χαμηλό κόστος να αποκτήσει μια πολύ επιτυχημένη δικτυακή παρουσία. Εμείς, μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας, προχωρήσαμε σε στοχευμένες ενέργειες προβολής όπως προσφορά πινιάτας με μπαλόνια στον www.dealoramix.gr όπου την είδαν περίπου 2500 επισκέπτες. Παράλληλα ετοιμάζουμε την παρουσίαση της επιχείρησης στον επαγγελματικό οδηγό www.epaggelmaties.gr και στη συνέχεια θα δημιουργήσουμε video προβολής των προιόντων και των υπηρεσιών της επιχείρησης για το www.webtv24.gr. Ηδη η ιστοσελίδα πηγαίνει περίφημα, και αναμένουμε να αυξήσει και άλλο την δυναμική της.