Κατασκευή Ιστοσελίδων

 

Η συνεργασία με έναν από τους πιο καθιερωμένους παρόχους υπηρεσιών Cloud στοχεύει να αυξήσει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα και την αξιοπιστία των ιστότοπών σας.

Πώς επηρεάζεται ο ιστότοπός σας;
Τους τελευταίους μήνες όλοι οι ιστότοποι των πελατών μας έχουν ενεργοποιηθεί στους διακομιστές της Google. Έχουμε επίσης μεταφέρει με επιτυχία ένα μεγάλο μέρος της υπάρχουσας υποδομής μας. Η απόδοση και η σταθερότητα της νέας εγκατάστασης ήταν εξαιρετική μέχρι στιγμής.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του Google Cloud; Η μετάβαση σε παροχή υπηρεσιών Google, είναι μια σημαντική αλλαγή λόγω των ακόλουθων σημαντικών πλεονεκτημάτων του Google Cloud:
- Υψηλής τεχνολογίας δίκτυο για ταχύτερους δικτυακούς τόπους.
Η Google είναι γνωστή για τη διατήρηση ενός από τα ταχύτερα και πιο ισχυρά δίκτυα, πράγμα που σημαίνει ότι η χρήση της υπηρεσίας θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ταχύτητα για τους ιστότοπους των πελατών μας.
- Διανεμημένο αποθηκευτικό χώρο για υψηλή απόδοση δεδομένων.
Χρησιμοποιούμε μόνιμη αποθήκευση SSD της Google, η οποία κάνει τα δεδομένα των πελατών μας ασφαλέστερα ακόμα και στις σπάνιες περιπτώσεις αποτυχίας του διακομιστή φιλοξενίας.
- Ευκολότερη κλιμάκωση και διαχείριση πόρων.
Η κλιμάκωση πόρων όπως η CPU, η μνήμη RAM και η αποθήκευση στον server είναι πολύ πιο εύκολη και έχει ως αποτέλεσμα λιγότερους ανενεργούς πόρους.
- Βελτιωμένη και γρηγορότερη ανταπόκριση των διαδικασιών SEO, με αποτέλεσμα να σας βρίσκουν ακόμα ευκολότερα οι μηχανές αναζήτησης.

Επιπρόσθετα η Google έχει μια ισχυρή δέσμευση για την μείωση των εκπομπών άνθρακα.
Έτσι η Google αντιστοιχεί το 100% της ενέργειας που καταναλώνουν οι παγκόσμιες δραστηριότητές της με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. 
Πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο όφελος όχι μόνο για τους πελάτες μας, αλλά για ολόκληρο τον πλανήτη.

Η συνεργασία με το Google Cloud μας δίνει σιγουριά για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, την δύναμη και το όραμα για να συνεχίσουμε στο μέλλον.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το internet είναι ισχυρό και σημαντικό εργαλείο πλέον για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας.

Μην αφήνετε την κατασκευή της ιστοσελίδας, η του e-shop σας, στα χέρια ερασιτεχνών. Μια κακοφτιαγμένη ιστοσελίδα διώχνει περισσότερους από όσους φέρνει μια καλή...

Μην πάτε απροετοίμαστοι και σε μια εταιρεία μόνο για τη κατασκευή της ιστοσελίδας η του eshop σας. Αναζητήστε!. Ενημερωθείτε. Επιλέξτε σωστούς και έμπειρους συνεργάτες...

Αν έχετε μια ιστοσελίδα και δεν την βλέπει κανείς, μην διστάζετε. Αλλάξτε την!. Δικαιούστε καλύτερη!
Αν έχετε eshop και δεν έχει αποτέλεσμα μπορεί να φταίει κάτι στην κατασκευή η στην δομή του! Μελετήστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Πληρώστε αυτά που πρέπει, όχι παραπάνω...
Βοηθείστε την προώθηση της εταιρείας σας. Ζητήστε μας να σας επισκεφτούμε και να δούμε μαζί τον τρόπο.
Μια κακοφτιαγμένη ιστοσελίδα ή eshop διώχνει περισσότερους πελάτες από όσους φέρνει μια καλή.
Μην υποκύπτετε σε όσους σας λένε ότι δεν γίνεται κάτι καλύτερο.
Το internet είναι ένα μέσο που φέρνει φανταστικά αποτελέσματα. Εκμεταλλευτείτε το!

Πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων και e-shops σε μοναδικές τιμές.

Δείτε τα προτεινόμενα πακέτα μας για κατασκευή ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων, καλέστε μας και σύντομα ένας εξειδικευμένος σύμβουλος μας θα βρίσκεται κοντά σας για να συζητήσει τις ανάγκες σας και να σας δώσει την καλύτερη προσφορά - τιμή που μπορείτε να βρείτε.

Starter-plan Ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις που θέλουν αξιοπρεπή παρουσία.    [Αναλυτικά]

Basic Plan Δυναμική ιστοσελίδα για επιχειρήσεις που επιθυμούν μια επιτυχημένη παρουσία.   [Αναλυτικά]

Gold Plan Σύγχρονη πρόταση για όσους ζητάνε πλήρη προβολή στο διαδίκτυο.   [Αναλυτικά]

E-Commerce Plan Ολοκληρωμένη λύση για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος.     [Αναλυτικά]

Όλα τα παραπάνω προτεινόμενα πακέτα δημιουργίας ιστοσελίδων και e-shop παρέχονται με ΔΩΡΕΑΝ ενέργειες προβολής και προώθησης και περιλαμβάνουν επίσης δωρεάν τεχνικές βελτιστοποίησης ιστοσελίδων (SEO). Αν οι ανάγκες σας απαιτούν κάτι διαφορετικό, απλά μας το εξηγείτε και εμείς το υλοποιούμε...

Παράλληλα δημιουργούμε custom εφαρμογές που μπορείτε να προσθέσετε όπως:
-Χml αρχεία για sites με σύγκριση τιμών όπως skroutz, bestprice κλπ.
-Οnline Booking για μικρά και μεσαία ξενοδοχεία καθώς και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
-Συνδέσεις eshops με τράπεζες για πληρωμή με πιστωτικές κάρτες και PayPal.
-Ανανέωση προιόντων ηλεκτρονικού καταστήματος με αρχείο excel που αλλάζει κατά βούληση.

Αυτές είναι ελάχιστες απο τις πιο συχνές ειδικές εφαρμογές που κατασκευάζουμε. Για οτιδήποτε άλλο έχετε στο μυαλό σας, εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε. Μην διστάζετε. Ρωτήστε μας τώρα κιόλας.

Μην ξεχνάτε: Το internet φέρνει εντυπωσιακά αποτελέσματα! ΜΗΝ μένετε πίσω...